We gaan direct voor je aan de slag!

Wij houden je tijdens de overstap steeds per e-mail en sms op de hoogte. Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Hieronder zie je wat we vanaf nu voor je gaan doen en wanneer.

Bevestiging

Welkom! Je krijgt van ons een e-mail ter bevestiging met jouw energiecontract.

Inloggegevens

We sturen een e-mail met inloggegevens voor Mijn energiedirect.nl en onze Regelneef app.

Opzeggen contract

We zeggen je vorige contract voor je op. Hoef je zelf niets voor te regelen. Doen we gewoon.

Meterstanden

We lezen je meterstanden automatisch uit. Lekker makkelijk.

Start levering

We starten met de levering van onze voordelige stroom en gas. Je krijgt standaard 100% groene stroom.

Vanaf nu altijd voordeel en gemak voor jou. Slim bezig.

Als klant van energiedirect.nl profiteer je van gemak en voordeel. Niet alleen op je energiecontract, maar op veel meer. Met onze handige apps, producten en kortingsdeals ben jij altijd en overal slim bezig.

Regel je energiezaken eenvoudig met Regelneef app.

Met onze Regelneef app ben je altijd op de hoogte van jouw energiezaken én regel je alles zo vanuit je broekzak. Check je energieverbruik en pas je termijnbedrag aan in de app. Dat maakt besparen op kosten en energie een stuk makkelijker. Zeg maar dag tegen onaangename verrassingen.

phone

Pak nog meer korting met onze Slim-bezig-kortingsdeals.

Besparen met onze scherpe deal voor groene stroom en gas doe je sowieso. Maar jij verdient veel meer voordeel als klant van energiedirect.nl. Daarom hebben we speciaal voor jou een aantal slimme deals waarmee je nog meer korting pakt. Katsjing!

Eenvoudig besparen op energiekosten met zonnepanelen.

Met een overzichtelijk aanbod, een scherpe prijs en supersnelle installatie maakt energiedirect.nl het kopen van zonnepanelen makkelijk. Start met besparen op je energierekening met groene stroom van je eigen zonnepanelen.

Verlaag je energiekosten met spouwmuurisolatie.

Een lekker koel huis in de zomer en warm in de winter, wie wil dat nou niet? Met spouwmuurisolatie is dat zo geregeld. Je bespaart direct tot 30% op je stookkosten en je investering is binnen gemiddeld 4 jaar terugverdiend. Slim bezig!