Bespaar direct met spouwmuurisolatie.
Doe nu de check.

Doe de isolatiecheck

Ontdek binnen 1 minuut wat isolatie jou oplevert

Wat is je postcode en huisnummer?

  • Goed voor de waarde van je woning

Slim besparen met spouwmuurisolatie.

Slim besparen met spouwmuurisolatie.

Wat je bespaart.

Met spouwmuurisolatie bespaar je gemiddeld € 840 per jaar* (bron: Milieu Centraal). Het precieze bedrag hangt af van je woning en hoeveel je stookt.

Wat je betaalt.

Een muur isoleren kost gemiddeld € 1500, inclusief geschatte subsidie (bron: Milieu Centraal). We vertellen je meer over de kosten van spouwmuurisolatie in een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat het je oplevert.

De winst die spouwmuurisolatie je oplevert is vergelijkbaar met een rente van 9% op je spaarrekening (bron: Milieu Centraal). En je huis wordt meer waard. Katsjing!

Onze experts isoleren je huis binnen 1 dag.

We werken samen met de lokale isolatiespecialisten van Nederland Isoleert. Dit is een door SKG-IKOB gecertificeerde isolatie-expert en marktleider op het gebied van isolatie in Nederland. Ze gebruiken onder andere Knauf Supafil. Een topkwaliteit isolatiemateriaal van duurzaam glaswol met een garantie van 10 jaar op alle producteigenschappen.

Is mijn huis geschikt voor spouwmuurisolatie?

Is mijn huis geschikt voor spouwmuurisolatie?

Rijtjes-, hoek- of vrijstaand huis. Het maakt niet uit. Als je huis spouwmuren heeft die nog niet geïsoleerd zijn, kun je bijna altijd besparen met spouwmuurisolatie.

Bouwjaar van je huis.

Niet alle huizen hebben een spouwmuur. Of hebben een spouwmuur die al geïsoleerd is. Maar hoe weet je dit? Vaak hangt het samen met het bouwjaar van je huis.

Koopwoning gebouwd voor 1930.

Deze woningen hebben vaak geen spouwmuur, maar zijn enkelsteens gebouwd. Op de bouwplannen zie je of je huis een spouwmuur heeft. Je kunt ook de dikte van de muur opmeten bij de deuropening. Is de muur dikker dan 25 centimeter, dan is er meestal een spouwmuur aanwezig. Bij minder dan 25 centimeter is er geen of een te dunne spouw.

Koopwoning gebouwd tussen 1930 en 1980.

Deze woningen hebben over het algemeen een spouwmuur. Grote kans dat je kunt besparen door je muren te laten isoleren!

Koopwoning van na 1980.

Je huis is meestal al geïsoleerd. Dat scheelt. Toch graag duurzaam besparen? Check de voordelen van zonnepanelen.

Wanneer is jouw huis geschikt?

De meeste huizen gebouwd tussen 1930 en 1980 zijn dus geschikt voor spouwmuurisolatie. Maar er zijn een aantal uitzonderingen. Is je huis geschilderd aan de buitenkant, dan is het niet geschikt voor spouwmuurisolatie van energiedirect.nl. Of heb je schade aan je muur? Dan moet je deze eerst herstellen. Maar ook veel beplanting op je muur of een glazen erker kunnen spouwmuurisolatie bemoeilijken.

Wanneer is jouw huis geschikt?

De meeste huizen gebouwd tussen 1930 en 1980 zijn dus geschikt voor spouwmuurisolatie. Maar er zijn een aantal uitzonderingen. Is je huis geschilderd aan de buitenkant, dan is het niet geschikt voor spouwmuurisolatie van energiedirect.nl. Of heb je schade aan je muur? Dan moet je deze eerst herstellen. Maar ook veel beplanting op je muur of een glazen erker kunnen spouwmuurisolatie bemoeilijken.

Twijfel je op je huis geschikt is?

Er komt altijd eerst een expert van Nederland Isoleert bij je langs om te controleren of je huis geschikt is. Pas als dat inderdaad zo is, krijg je een definitieve offerte. Pas dan wordt de isolatie geplaatst. Blijkt je huis toch niet geschikt, dan betaal je niets. Ook niet voor het langskomen. Dus doe de Isolatiecheck en vraag online vrijblijvend een offerte voor isolatie aan. Gewoon doen!

Topkwaliteit isolatie. Vaak binnen 1 dag geregeld.

Je krijgt een bevestiging in je mailbox

Je ontvangt van ons direct een bevestigingsmail. Van onze servicepartner Nederland Isoleert ontvang je hierna binnen 2 werkdagen een welkomstmail. Hierin vind je een link waarmee je binnen 1 week een afspraak kunt maken met een isolatie-expert. 

Een check bij je thuis en offerte op maat

De isolatie-expert komt bij je langs en doet een check of jouw muur echt geschikt is voor spouwmuurisolatie. Zo ja, dan ontvang je een offerte op maat. Geef je akkoord op de offerte, dan maakt Nederland Isoleert een afspraak voor het plaatsen van de isolatie. 

Experts plaatsen de spouwmuurisolatie

De isolatie wordt binnen 1 dagen geplaatst. Dit gebeurt van buitenaf. Daarna wordt alles weer netjes dichtgemaakt en opgeruimd. Je ziet er niets meer van, maar merkt het wel. In je huis én in je portemonnee.

Wij gaan voor je aan de slag!

Online een offerte bij ons aangevraagd? Top! Dit gaat er nu gebeuren:

  • Je ontvangt van ons direct een bevestigingsmail. 
  • Van onze servicepartner Nederland Isoleert ontvang je hierna binnen 2 werkdagen een welkomstmail. Hierin vind je een link waarmee je binnen 1 week een afspraak kunt maken met een isolatie-expert. 
  • De isolatie-expert komt bij je langs en doet een check of jouw muur echt geschikt is voor spouwmuurisolatie. Zo ja, dan ontvang je een offerte op maat. 
  • Geef je akkoord op de offerte, dan maakt Nederland Isoleert een afspraak voor het plaatsen van de isolatie. 
  • De isolatie wordt binnen 1 dagen geplaatst. Dit gebeurt van buitenaf. Daarna wordt alles netjes dichtgemaakt en opgeruimd. Je ziet er niets meer van, maar merkt het wel. In je huis én in je portemonnee.

Isoleer jouw huis nu ook met een Energiebespaarlening

Wil jij ook comfortabel wonen in een goed geïsoleerd huis en gelijk profiteren van een flink lagere energierekening? Maar heb je het geld voor spouwmuurisolatie niet direct liggen? Denk dan eens aan isoleren met een Energiebespaarlening, een lening van het Nationaal Warmtefonds met een lage vaste rente vanaf 0%. Met de huidige gas- en elektriciteitsprijzen is niks doen waarschijnlijk duurder. De besparing die isoleren oplevert ligt meestal hoger dan de maandelijkse aflossing van de lening. Hierdoor kun jij nu ook beginnen met het verduurzamen van je huis. 

  • Direct flink besparen op je energierekening
  • Comfortabel wonen in een geïsoleerd huis
  • Maandelijks afbetalen, en een vaste lage rente (vanaf %)

Ook handig om te weten over spouwmuurisolatie.

Nog vragen of op zoek naar meer info over het isoleren van je muren? Hieronder vind je antwoorden waar we onze klanten vaak mee helpen.