Verlaag je energiekosten met isolatie.
Doe nu de check.
 • Winst vergelijkbaar met 9% van de spaarrente
 •  Goed voor de waarde van je woning.
 •  Binnen 1 dag gefixt.

Slim besparen met isolatie. Dat loont!

Met isolatie bespaar je direct op je energierekening. De waarde van je woning stijgt. En je huis voelt comfortabel aan: warm in de winter, koel in de zomer. Ideaal! Ga voor isolatie op het dak, in de muur of onder de vloer. Aan jou de keus.

Spouwmuurisolatie.

Met isolatie in je spouwmuur zit je gebakken. De kosten zijn relatief laag. En je verdient ze binnen een paar jaar terug. Ook fijn: je spouwmuur isoleren is vaak al binnen 1 dag gefixt.

Dakisolatie.

Dakisolatie verlaagt je energierekening. Want er gaat minder warmte verloren. Katsjing! Binnen 2 dagen je dak isoleren. Doen we gewoon. Zo is je dak direct bespaarklaar.

Vloerisolatie.

Nooit meer koude voetjes met vloerisolatie. Het houdt de kou uit de grond. Onze specialisten fixen het in je kruipruimte. Meestal binnen 1 dag. Zo geregeld. Zonder poespas.

Je besparing met isolatie berekenen. Doen we zo.

Voor de berekening in de isolatiecheck gebruiken we data van het Kadaster (LV BAG), de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en Milieu Centraal. Bijvoorbeeld:

 • het bouwjaar van je woning
 • het type woning, bijvoorbeeld een tussenwoning of vrijstaande woning
 • de gemiddelde oppervlakte van de gevel, het dak en de vloer voor het type woning en bouwjaar

De isolatiecheck geeft een indicatie van je besparing maar weet niet álles. Denk aan je isolatiemaatregelen of je stookgedrag. Onze isolatiespecialisten houden hier wel rekening mee. Zo weet je precies wat isolatie je kost én oplevert. Da’s handig!

 

Isoleren? Ja, doen!

De slimste keuze. Met isolatie zit je goed.

 • Een lagere energierekening
 • Goed voor de waarde van je woning
 • Vaak binnen 1 dag gefixt

Topkwaliteit isolatie. Vaak binnen 1 dag geregeld.

We maken een afspraak.

Na akkoord op de offerte maakt Nederland Isoleert een afspraak voor de isolatie.

We regelen de isolatie.

De isolatie is vaak binnen 1 dag geregeld. Alles wordt netjes dichtgemaakt en opgeruimd.

Je start met besparen.

Je zier er niets van, maar merkt het wel. Vooral in je portemonnee. Je zit er voortaan warmpjes bij!

Ontdek hoeveel jij bespaart met isolatie.

Doe de isolatiecheck. Dan weet je binnen 1 minuut wat isolatie jou oplevert.

Doe de isolatiecheck

Ontdek binnen 1 minuut wat isolatie jou oplevert

Wat is je postcode en huisnummer?

Kies een woning

Isoleer jouw huis nu ook met een Energiebespaarlening.

Heb je het geld voor isolatie niet direct liggen? Denk dan eens aan een Energiebespaarlening. Dat is een lening van het Nationaal Warmtefonds met een vaste lage rente vanaf 0%. De besparing die isoleren oplevert ligt meestal hoger dan de maandelijkse aflossing van de lening. Hierdoor kun jij nu ook beginnen met het verduurzamen van je huis. 

 • Direct flink besparen op je energierekening
 • Comfortabel wonen in een geïsoleerd huis
 • Maandelijks afbetalen, en een vaste lage rente (vanaf 0%)

Ook handig om te weten over isolatie.

Nog vragen of op zoek naar meer info over het isoleren van je huis? Hieronder vind je antwoorden waar we onze klanten vaak mee helpen.

De prijs die wordt berekend voor spouwmuurisolatie bestaat uit een aantal elementen: het aantal vierkante meter spouwmuur, de kosten voor het isolatiemateriaal en compartimenten en de manuren van de isolatie expert die de isolatie bij je thuis komt plaatsen.

Als je in een rijtjeshuis woont dan betaal je bij energiedirect.nl een vaste prijs voor isolatie. Woon je in een hoek-, twee-onder-een-kap, of vrijstaande woning dan zie je in de Isolatiecheck een prijsindicatie. Deze prijs is gebaseerd op de prijs van een gemiddeld huis, vergelijkbaar met jouw type woning.
Voor de isolatie maakt Nederland Isoleert gebruik van Knauf Supafil, een topkwaliteit isolatiemateriaal van duurzaam glaswol met een garantie van 10 jaar op alle producteigenschappen.

Ja, op dit moment is er subsidie voor isolatie beschikbaar. Goed nieuws, want dat betekent extra voordeling isoleren! Voor één isolatiemaatregel kun je tot 15% van de kosten terugkrijgen, bij twee maatregelen bespaar je tijdelijk tot 30% op de kosten van isolatie.

Kijk hier voor meer informatie. Of lees verder voor meer informatie over de kosten van spouwmuurisolatie.
De kosten van het plaatsen van de isolatie zijn bij de totaalprijs inbegrepen. Zo houden we het overzichtelijk. En ben jij er zeker van dat de isolatie vakkundig wordt geplaatst.
Als je spouwmuurisolatie via energiedirect.nl koopt, dan wordt je huis altijd geïsoleerd met duurzaam glaswol. Zo houden we het overzichtelijk. Het merk is Knauf Supafil.
goedzitters

Isolatie maakt onderdeel uit van ons Goedzitters programma.

Omdat we vinden dat onze klanten nog meer voordeel verdienen. Met onze Goedzitters korting zit je als klant van energiedirect nóg beter. Waar wacht je nog op?