Geef je huis een warm jasje.
Met duurzaam glaswol.

1 soort isolatiemateriaal. Wel zo makkelijk.

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Energiedirect.nl houdt het liever makkelijk. Wij kiezen voor duurzaam glaswol van Knauf Supafil. Topkwaliteit isolatiemateriaal van duurzaam glaswol. 1 keuze, geen stress.

1 soort isolatiemateriaal. Wel zo makkelijk.

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. Energiedirect houdt het liever makkelijk. Wij kiezen voor duurzaam glaswol van Knauf Supafil. Topkwaliteit isolatiemateriaal van duurzaam glaswol. 1 keuze, geen stress.

Energiedirect kiest voor isoleren met glaswol.

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal. EPS parels bijvoorbeeld. Die zorgen dat er geen kou meer door de spouwmuur heen komt. Of steenwol. Dat werkt goed als geluidsisolatie, maar is minder geschikt om kou en warmte buiten te houden. Pur isolatiemateriaal is vooral geschikt voor het aanvullen van een huis dat al eerder geïsoleerd is. En dan is er nog glaswol. Daar kiest energiedirect voor. Want Knauf Supafil glaswol isolatiemateriaal zorgt voor een fijne temperatuur in huis én het dempt het geluid van buiten. Echt goed.

Oké, klinkt goed. Maar wat is glaswol?

Glaswol is een van de meest gebruikte isolatiematerialen in Nederland. En dat is niet voor niets. Bij 95% van de huizen werkt glaswol het beste als isolatiemateriaal. Er zijn verschillende soorten glaswol isolatie. Isoleer je je huis via energiedirect dan krijg je glaswol van Knauf Supafil. Knauf Supafil is een witte glaswol. Het wordt gemaakt van zand en gerecycled glas. En er worden geen chemicaliën aan toegevoegd. Daarom is het ook nog eens een duurzaam isolatiemateriaal. Glaswol wordt ook wel inblaaswol genoemd omdat het in je spouwmuur geblazen wordt. Dat gebeurt via kleine boorgaatjes in de voegen van je gevel.

De voordelen van Knauf Supafil glaswol.

Knauf Supafil houdt je huis warm in de winter en koel in de zomer. Het werkt als geluidsisolatie en het is brand- en vochtwerend. Zowel van binnen als naar buiten. Over schimmels en bacteriën hoef je je niet druk te maken met Knauf Supafil. Het materiaal is ook heel geschikt voor het isoleren van oudere huizen vanaf 1930. Extra voordeel: er is geen breekwerk nodig om het glaswol in je spouwmuur te brengen. En als het er eenmaal in zit dan blijft het goed verdeeld in je spouw zitten. Zonder kans op inzakken. Na de isolatie voelt je huis warm en comfortabel. Daarom dus glaswol van Knauf Supafil. Echt goed.

Onze kwaliteitsgarantie.

Geen vochtproblemen.

Standaard 10 jaar garantie.

Duurzaam isolatiemateriaal.

Zo gaat het isolatiemateriaal je spouwmuur in.

Het isolatiemateriaal wordt van buiten in je spouwmuur gespoten. Dat doen wij niet zelf, maar een expert van Nederland Isoleert. Die boort gaten in de voegen van je buitenmuur. En spuit vervolgens met een slang het glaswol naar binnen. Nadat het isolatiemateriaal in de spouw is gespoten worden de geboorde gaten weer netjes dichtgemaakt in dezelfde kleur van je bestaande voeg. Zodra het opgedroogd is zie je er niets meer van. En zo heb jij in 1 dag glaswol in je muur. Zonder rommel in huis. Echt makkelijk.

  • Goed voor de waarde van je woning

Ook handig om te weten over het isolatiemateriaal.

Nog vragen of op zoek naar meer info over Knauf Supafil glaswol? Dat kan. Hieronder vind je een aantal antwoorden waar we onze klanten vaak mee helpen.