Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Anna van der Linden (17) speelt in TV-commercial na winnen ‘De stem van PSV.

17-jarige Anna wint 'De stem van PSV'.

De 17-jarige Anna van der Linden uit Nuenen is de winnaar geworden van ‘De stem van PSV’. In de spannende finale met 10 kandidaten wist Anna de jury op zaterdag 24 augustus aan de rand van het veld van het Philips Stadion te overtuigen met haar vertolking van het clublied van PSV. Anna heeft hiermee de hoofdrol gewonnen in de nieuwe TV-commercial van PSV sponsor energiedirect.nl. De nieuwe TV-commercial is vanaf 22 september te zien. Daarnaast mag Anna op die dag optreden op het fanplein van PSV, voorafgaand aan de wedstrijd PSV-Ajax.

Zinderende finale in Philips Stadion.

Tijdens de spannende finale in het Philips Stadion aan het veld moest Anna het opnemen tegen 9 andere finalisten die vorige week waren gekozen uit de meer dan 100 deelnemers. De finalisten, van jong tot oud, lieten de jury zeer uiteenlopende stijlen horen, van country tot modern. Anna: “Ik ben al jarenlang fan en heb dit jaar voor het eerst een seizoenskaart. Na een wedstrijd wees mijn broer me in het supportershome op de audities voor ‘De stem van PSV’. Ik zit op zangles en daarom vond hij dat ik echt moest meedoen. Ik had nooit verwacht dat ik zou winnen.” Op de vraag hoe ze het vindt om straks in de commercial te spelen zegt ze lachend: “Ik probeer vaak tijdens de wedstrijden op de grote schermen te komen in het stadion. Dat is me met deze rol in de TV-commercial gelukt, echt supergaaf!”

Onvoorwaardeljke steun.

Jorrit Pijlman, marketingdirecteur van energiedirect.nl: “We zijn zeer enthousiast over alle deelnemende fans. Alle 10 finalisten hebben tijdens de finale alles gegeven. Anna is een echte PSV supporter met een gouden keeltje en onvoorwaardelijke liefde voor de club. En dat is precies wat we zoeken. Een fan vertegenwoordiger die samen met ons laat zien dat we de club steunen. PSV: We’ve got your back.”

Unieke actie.

Energiedirect.nl is van hoofdsponsor (voorkant shirt) naar rugsponsor (achterkant shirt) gegaan. Pijlman: “Met deze unieke actie willen we laten zien dat we ook als rugsponsor ervoor gaan met PSV. Met dezelfde energie gaan we door en we bieden nog steeds een pakket boordevol PSV energie extra’s voor onze klanten en fans.”

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!