Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Floor (8) is voor een dag baas van veld PSV

Floor Scholder mag zich voor één dag de Baas van het Veld noemen. De 8-jarige uit Nuenen kreeg afgelopen week de meeste stemmen voor haar idee om een balletles in het Philips Stadion te houden. Op vrijdag 19 mei laat energiedirect.nl, hoofdsponsor van PSV, de droom van Floor uitkomen.

3.000 stemmen

Filmpjes maken, flyers drukken en uitdelen in de stad, artikelen in de krant, interviews op de radio, en talloze berichten op social media. De 15 genomineerden deden er werkelijk alles aan om stemmen te vergaren voor hun idee voor het veld van PSV. In totaal werd er meer dan 6.000 keer gestemd. Floor kreeg de meeste stemmen van het publiek, bijna 3.000. “Super cool dat ik heb gewonnen!”, reageert Floor enthousiast. “Papa en mama hebben alle vrienden, familie en kennissen gevraagd om te stemmen en te delen. Ook hebben we op mijn school posters opgehangen. Toen mijn danschool DéDé Dance mijn persoonlijke oproep aan alle juffen en leden online had gezet, ontplofte het aantal stemmen.”

Balletles met publiek

De baas van het veld van PSV, dat ben je niet elke dag. Floor vertelt wat ze gaat doen op die bijzondere dag: “We gaan een groot feest maken op het veld. Een balletles voor alle leerlingen van DéDé en hun papa’s, mama's, opa's, oma's en vrienden als publiek. Natuurlijk hoort daar mooie make-up bij en onze dansoutfit. Ik hoop dat er veel mensen komen kijken bij mijn wens.”

Over Baas van het Veld

Energiedirect.nl hecht als hoofdsponsor van PSV veel belang aan de fans PSV en schreef daarom de wedstrijd ‘Baas van het Veld’ uit, waarmee fans kans maakten om één dag de baas van het veld te worden. Het was aan de fans de opdracht om een zo creatief mogelijk idee in te sturen. Uit de 177 inzendingen werden 15 ideeën gekozen die binnen een week zoveel mogelijk stemmen moesten verzamelen. Na ruim 6.000 stemmen was Floor de overduidelijke winnares met bijna 3.000 stemmen.

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!