Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Balletje trappen met Willy en Rene in Philips Stadion.

Energiedirect.nl organiseert op zaterdag 18 mei een voetbalclinic voor 65-plussers met PSV-coryfeeën René en Willy van de Kerkhof. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met maandag 13 mei aanmelden via de website energiedirect.nl/oudebazen.

‘Oude Bazen Clinic’.

Met de actie wil de hoofdsponsor van PSV de droom van honderd 65-plussers alsnog in vervulling laten gaan. Want welke man (of vrouw) droomde er vroeger niet van om profvoetballer te worden? Door de ouderen tijdens de ‘Oude Bazen Clinic’ voor een dag de bazen van het veld te maken, krijgen zij alsnog de kans om hun mooiste doelpunt of meest fabuleuze actie ooit te maken.

Jorrit Pijlman, marketing directeur energiedirect.nl: “Tijdens de clinic stellen wij het veld beschikbaar aan 65-plussers om te trainen als echte PSV’ers. Uiteraard afgestemd op hun eigen niveau. Al komen er wellicht bevrijdende krachten en extra energie los wanneer de ouderen het heilige gras van het Philips Stadion betreden. Het voetbalplezier staat deze dag centraal.”

Willy en René van de Kerkhof kijken uit naar de clinic. Willy: ‘Voor ons is het ook alweer even geleden dat wij in het Philips Stadion hebben gespeeld. Wij kregen er altijd extra energie van als we hier mochten voetballen. Het is mooi dat we het veld nog een keer mogen betreden en met leeftijdsgenoten kunnen voetballen.’

Aanmelden.

Ben je of ken je 'een oude baas' die er altijd al van droomde om te voetballen in het Philips Stadion? Geef jezelf of jouw (overgroot)opa, oma, vader, moeder, oom, tante, vriend of vriendin dan snel op via energiedirect.nl/oudebazen en laat die droom uitkomen. Daar zijn ook de wedstrijdvoorwaarden te vinden. De winnaars worden bekend gemaakt op dinsdag 14 mei.

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!