Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Dragon Tattoo ontwerpt PSV kersttrui voor energiedirect.nl.

In samenwerking met Dragon Tattoo en PSV lanceert energiedirect.nl de derde editie van de PSV Kersttrui. Dragon Tattoo heeft drie exclusieve designs ontworpen met ieder een eigen verhaal. Vanaf 25 september kan er gestemd worden. Men maakt daarbij kans op de officiële PSV Kersttrui van 2018.

 

Warme kerst.

Na het succes van vorig jaar zorgt energiedirect.nl ervoor dat PSV fans er deze kerst weer warmpjes bijzitten. Op deze manier brengt de energieleverancier PSV en fans dichter bij elkaar. Vorig jaar hing de PSV kersttrui aan waslijnen in onder andere het centrum in Eindhoven en waren er duizenden belangstellenden.

 

Stemmen.

Van 25 september tot 2 oktober kan er gestemd worden op een van de drie designs via energiedirect.nl/kersttrui. Het winnende ontwerp wordt tijdens de Dutch Design Week 2018 bekend gemaakt. In de week voor kerst zal de kersttrui via verschillende acties te beschikbaar zijn.

 

1913.

Energiedirect.nl geeft in totaal 1913 truien weg. De oplettende lezer herkent het jaar van de oprichting van PSV. De 1913 kersttruien zullen via verschillende acties vergeven worden.

 

Energiedirect.nl en PSV, dat scoort!

 

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!