Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Energiedirect.nl eerste partner van PSV eSports.

Vanaf vandaag zijn wij de trotse partner van PSV eSports. Mark van Zon, commercieel directeur van energiedirect.nl ondertekende vandaag het contract in bijzijn van PSV eSporters Romal Abdi en Ali Riza Aygun. Energiedirect.nl is de eerste partner binnen het eSports domein van PSV. Romal Abdi en Ali Riza Aygun gaan direct vol energie aan de bak. Ze dagen de eSporters van de andere eredivisieclubs met een energieleverancier als hoofdsponsor uit voor een Energy Battle.

Partnership eSports logisch

De stap naar eSports is een logische. Mark van Zon: “Wij zijn hoofdsponsor van heel PSV. ESports hoort daarbij. Daarbij zijn wij een speler met sterke online en digitale focus. De passie waarmee PSV zich op dit vlak ontwikkelt, spreekt ons aan en daaraan willen we ons steentje bijdragen. Bovendien geeft eSports ons nóg meer mogelijkheden om fans dichter bij de club te brengen. Dat is voor ons een belangrijke pijler in alles wat we doen met PSV. We zien daarom uit naar de opening van de E-Room en momenten waarop fans het gaan opnemen tegen de eSporters van PSV.”

Energy Battle

De eerste stap in het partnership is al direct gezet met de aankondiging van de Energy Battle. Romal Abdi en Ali Riza Aygun dagen namens energiedirect.nl de eSporters van de andere eredivisieclubs met een energieleverancier als hoofdsponsor (Feyenoord - Qurrent, FC Twente - Pure Energie, SC Heerenveen - Groenleven) uit voor een eendaags toernooi. Ali Riza Aygun: “Quinten, Tony en Niels: be prepared!”

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!