Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Energiedirect.nl geeft PSV stadion voor 1 dag aan amateurclub.

Op zaterdag 19 mei wordt een amateur voetbalclub voor 1 dag baas van het stadion van PSV. De club verhuist die dag met alles en iedereen naar het Philips Stadion, inclusief de koffiedame, de materiaalman en stadionspeaker. Met als ultieme beloning het spelen van alle thuiswedstrijden van die dag op het magische gras van PSV.

Voetbalclubs melden zich aan via energiedirect.nl/baasvanhetstadion en hebben tot 29 april om stemmen te verzamelen. De voetbalclub met de meeste stemmen is op 19 mei voor één dag baas van het stadion van PSV.

De beste 'matchday' ooit.

Het is waarschijnlijk de droom van iedere voetballer; voetballen op het magische gras van PSV omringd door imposante tribunes, de rechte lijnen op het veld en douchen als een echte baas in de luxe douches bij PSV. Jorrit Pijlman, Hoofd Marketing energiedirect.nl,: “Als hoofdsponsor willen wij de club nog dichter bij de fans brengen. Hoe mooi is het dan dat je met je hele voetbalclub mag verhuizen naar het Philips Stadion om daar je officiële competitiewedstrijden te spelen? De materiaalman, het bestuur, de supporters; iedereen mag mee! En mooi voorbeeld van hoe we fans laten profiteren van ons sponsorship. We zijn blij dat PSV en KNVB dit initiatief omarmen en groen licht hebben gegeven voor deze actie”.

Doe mee via: www.energiedirect.nl/baasvanhetstadion.

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!