Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Energiedirect.nl is jarig. Feest voor iedereen.

Hoera, we zijn jarig! 15 jaar groene stroom en gas zonder poespas. Maar eerlijk is eerlijk, zonder onze ruim 300.000 klanten hadden we deze mijlpaal nooit bereikt. Daarom bedanken we hen persoonlijk in een video. Bedankt, ook namens Klaas!

15 jaar groene stroom en gas zonder poespas.

In 2002 hadden we het slimme idee om alles online te doen. Inmiddels doen Netflix en Facebook het ook ;). Na online groene stroom hebben we inmiddels ook keiharde korting aan de benzinepomp en regel jij je energiezaken via een dijk van een app: Regelneef.

We dagen al 15 jaar de energiemarkt uit om het regelen van energie directer te maken. Want dan bespaar jij tijd en geld. Ontdek hier hoe al die jaren jou minder gedoe heeft opgeleverd.

En we beloven dat we ook minstens de komende 15 jaar groene stroom en gas zonder gedoe zullen blijven leveren. Tegen een scherpe prijs. Zonder addertjes. Maar wel met hier en daar een poezenvideo. Dikke proficiat!

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!