Een jaar langer rugsponsor PSV.

19 juni 2020 2 minuten

Energiedirect.nl jaar langer rugsponsor PSV

Energiedirect.nl blijft tot en met seizoen 2021-2022 aan PSV verbonden als rugsponsor. En dat vieren we met een ludieke actie voor fans. PSV-fans maken kans op een eigen PSV stadionstoel voor bij hen thuis. Op deze manier brengen we het stadion bij de fans thuis, die het voetbal en stadion al enige tijd moeten missen.

Intensieve samenwerking.

PSV en energiedirect.nl werken sinds 2016 intensief met elkaar samen. We waren de eerste shirtsponsor na Philips en verbonden in 2019 onze naam aan de rug van het PSV-shirt. Die constructie kende een looptijd tot de zomer van 2021 en wordt nu tussentijds verlengd. Ook blijven we tot einde van deze periode partner van PSV Esports.

Betrokken.

De afgelopen jaren resulteerde de samenwerking met energiedirect.nl in diverse acties waarmee supporters door het aanspreken van het supportershart nog meer bij PSV betrokken raakten. Zo haalden we clubheld Rómario terug naar Nederland tijdens carnaval en geven we jaarlijks PSV-kersttruien weg aan PSV-fans.

‘Trots op zeer betrokken partner.’

Commercieel directeur Frans Janssen is dankbaar voor het vertrouwen van energiedirect.nl in PSV en roemt bovendien de timing van het bedrijf. “Energiedirect.nl bewijst opnieuw een zeer betrokken partner van PSV te zijn. Wij zijn er trots op dat energiedirect.nl juist nu in deze voor PSV lastige periode het vertrouwen in het partnership uitspreekt en dat bevestigt door nog een seizoen door te gaan op de achterzijde van ons mooie shirt. De samenwerking straalt in alles ‘Eendracht maakt macht’ uit.”

We’ve got your back.

De mentaliteit van PSV sluit naadloos aan bij die van energiedirect.nl, geeft Leonoor van den Bogaard, Marketing Directeur van energiedirect.nl aan. “Het is een ondernemende en innovatieve club met de ambitie om te groeien op een slimme en effectieve manier, net als energiedirect.nl. We voelen ons verbonden met PSV, daarom willen we er zijn voor de club en haar supporters. Ook nu. Ons PSV-motto We’ve got your back is in dat opzicht actueler dan ooit”, aldus Van den Bogaard.