Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Energiedirect.nl nieuwe hoofdsponsor PSV.

Energiedirect.nl is per 1 juli 2016 de komende drie seizoenen hoofdsponsor van PSV. We zijn er trots op dat we deze mogelijkheid krijgen. Met PSV heeft energiedirect.nl een partner gevonden die uit hetzelfde hout is gesneden.

“PSV is een prachtige club met een rijke historie en een vaste waarde in de top van de Eredivisie. PSV is bovenal een ondernemende en innovatieve club met de ambitie om te groeien op een slimme en effectieve manier, net als energiedirect.nl.” Mark van Zon, Commercieel Directeur van energiedirect.nl

Ook algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV is trots op de nieuwe hoofdsponsor. “Met energiedirect.nl hebben wij een partner gevonden, die past bij onze visie op ondernemen. Wij zijn van oorsprong een club die onderscheidend probeert te werken in een prestatiegerichte omgeving. We durven te innoveren en hebben het lef om te investeren. Innovatief ondernemerschap is één van de kernwaarden om onze doelstellingen te bereiken. De visie van energiedirect.nl sluit daar uitstekend bij aan. Energiedirect.nl is een bedrijf dat het hoofd boven het maaiveld uit durft te steken. PSV heeft dezelfde inborst en dadendrang.”

Prestatiegerichte samenwerking.

Volgens Gerbrands passen PSV en energiedirect.nl uitstekend bij elkaar: “Vanaf het eerste moment waren wij onder de indruk van energiedirect.nl. De manier waarop zij zich aan ons hebben gepresenteerd is zeer professioneel. Net als PSV staat energiedirect.nl voor resultaatgerichte professionaliteit. Dat raakvlak spreekt ons erg aan. Deze overeenkomst is dan ook de basis voor een partnership waarin presteren voorop staat. Samen gaan we vooruit.”

Naamsbekendheid vergroten.

“Energiedirect.nl maakt complexe zaken in de energiemarkt eenvoudig voor consumenten. Energiezaken worden op een slimme manier online geregeld en in een duidelijke taal. Door samen te werken met PSV kunnen we onze naamsbekendheid vergroten en heel Nederland kennis laten maken met de unieke, directe mentaliteit van energiedirect.nl. PSV zal vanaf de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen met energiedirect.nl op de kleding te bewonderen zijn.

Volg ons voor meer informatie via Facebook en Twitter.

Perscontact (alleen voor persvragen)

Ilse Steenbergen
Persvoorlichting energiedirect.nl
Telefoon: 06 - 52 40 18 88

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!