Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Energiedirect.nl zet klant aan het stuur bij ontwikkeling nieuwe zelfservice app.

Deze week lanceert energiedirect.nl haar nieuwe gratis klantenservice app Regelneef. Met deze app kunnen klanten eenvoudig hun energiezaken regelen. Regelneef is ontworpen samen met klanten.

Energiezaken makkelijker maken.

Jorrit Pijlman, manager energiedirect.nl: “Energiezaken zijn vaak onnodig complex. Stroom en gas is niks anders dan stroom en gas. Dat moet zo min mogelijk energie kosten. Met onze app kunnen klanten vanuit hun broekzak op één plek de belangrijkste zaken zelf regelen. Dit past in ons streven om energiezaken elke dag een beetje makkelijker te maken.”

Voor en door klanten.

Regelneef is tot stand gekomen in een intensief ontwikkelingstraject met klanten. Pijlman: “We wilden iets maken waar klanten blij van worden. Daarom hebben we een grote groep klanten een dominante stem gegeven in de ontwikkeling van de app. We hebben gekeken waar klanten ons voor bellen en klanten gesproken over hun ervaringen en wensen. Op basis daarvan hebben we de functionaliteiten van de app bepaald. Bij elke stap in het ontwikkelingsproces hebben we klanten continu om feedback gevraagd om de kwaliteit te verbeteren. Dit blijven we doen om de app te optimaliseren. We zijn pas tevreden als klanten dat ook zijn.”

Functies.

Regelneef presenteert alle relevante informatie over het energiecontract uit het verleden, heden en toekomst in de vorm van een persoonlijke tijdlijn. Gebruikers hebben daardoor een compleet overzicht binnen handbereik van waaruit ze snel inzicht hebben en zaken kunnen regelen. Met de zogenaamde Vooruitkijker krijgen gebruikers advies over hun termijnbedrag, wat ze vervolgens zelf kunnen aanpassen om bijbetaling op de jaarnota te voorkomen. Indien gebruikers vragen hebben, kunnen ze deze via de chatfunctie stellen aan medewerkers. Ook kunnen ze hun persoonlijke gegevens en rekening bekijken, en meldingen instellen om herinnerd te worden aan bijvoorbeeld het doorgeven van meterstanden. In de toekomst moet het via de app mogelijk zijn om persoonsgegevens aan te passen, het energiecontract te verlengen en inzicht te krijgen in het verbruik.

Accenture.

Energiedirect.nl heeft voor strategie, ontwerp en ontwikkeling van de app samengewerkt met Accenture. Willem van de Kamp, Managing Director Utilities bij Accenture: "Energiebedrijven staan voor de grote uitdaging de dienstverlening te verbeteren door het creëren van digitale ervaringen en diensten, die over alle platformen en kanalen relevant en consistent is. Alleen door de klant als uitgangspunt te nemen en toegankelijkheid in de gehele dienstverlening te integreren, zijn bedrijven zoals energiedirect.nl in staat klanten een betere online beleving te geven wat bijdraagt aan de klanttevredenheid.”

Downloaden.

Regelneef is gratis te downloaden in de App Store of Google Play Store. Meer informatie: www.energiedirect.nl/apps/regelneef

Over energiedirect.nl.

Energiedirect.nl is een energiemerk met een unieke, directe mentaliteit. Lekker direct dat is waar energiedirect.nl al sinds 2002 in gelooft, waarmee ze de vierde speler in de markt is geworden en vooral wat ze haar klanten belooft: een eenvoudig en direct aanbod, scherp geprijsd voor iedereen, alles slim online regelen en in duidelijke taal. energiedirect.nl is sinds 1 juli 2016 de hoofdsponsor van PSV.

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!