Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Energiedirect.nl steunt kerstactie ‘Geef Energie’ voor De Energiebank.

Sympathiek en daadkrachtig, dat is de kerstactie ‘Geef Energie’ van Joyce en Gabrielle uit Den Helder voor De Energiebank. Daar werkt energiedirect.nl graag aan mee. Klanten helpen andere klanten door een donatie te doen. Energiedirect.nl regelt dat de donaties bij De Energiebank terecht komen. Hoe meer donaties, hoe meer gezinnen geholpen worden bij het betalen van hun energierekening. Lekker direct.

Hoe werk het?

Klanten doneren via energiedirect.nl een geldbedrag of aantal kWh. Energiedirect.nl faciliteert de betaling en overboeking. De Energiebank verdeelt de donaties onder gezinnen die dit het meest nodig hebben bij het betalen van hun energierekening. Daar blijft het niet bij. De Energiebank helpt deze gezinnen verder met bespaartips om een blijvende besparing te realiseren.

 

Klanten die een donatie willen doen, kunnen dit aangeven door een persoonlijk bericht te sturen naar ons webcareteam via onze facebookpagina of twitter.   

Check voor meer informatie ook: www.energiebanknederland.nl of www.facebook.com/GeefEnergie.

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!