Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Energiedirect.nl organiseert audities voor ‘De stem van PSV’.

Voor haar nieuwe TV-commercial zoekt energiedirect.nl ‘De stem van PSV’. De winnaar zingt het clublied op de middenstip van het Philips Stadion en speelt zo dé hoofdrol in de TV-commercial. Zo laat energiedirect.nl samen met de fans zien dat ze achter de club staat!

Energiedirect.nl blijft club en fans steunen.
Het seizoen is weer gestart en energiedirect.nl is van hoofdsponsor (voorkant shirt) naar rugsponsor (achterkant shirt) gegaan. Voor velen misschien een grote verandering, maar voor energiedirect.nl niet. Jorrit Pijlman, marketing directeur energiedirect.nl: “Met deze unieke actie willen we laten zien dat we ook als rugsponsor ervoor gaan met PSV. Met dezelfde energie gaan we door en we bieden nog steeds een pakket boordevol PSV energie extra’s voor onze klanten en fans.”

Audities in het Philipsstadion.
Op energiedirect.nl/stemvanpsv kunnen deelnemers zich opgeven voor de audities op 17 augustus aanstaande. Hier staat ook meer informatie over audities en de voorwaarden. De inschrijving sluit 15 augustus. De audities vinden plaats op de thuisbasis van PSV, het Philips Stadion in Eindhoven. De 10 beste zangers en zangeressen gaan door naar de finale. 22 september gaat de TV-commercial live en is de winnaar te zien op de schermen in het Philipsstadion en op Fox Sports.

Samenstelling jury.
De jury bestaat uit Frits Bovers van PSV fans United, juryleden van energiedirect.nl, de supportersvereniging en de regisseur van de TV commercial.

Aanmelden
Iedereen kan zich aanmelden via energiedirect.nl/stemvanpsv.

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!