Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Energiedirect.nl stelt onzin in energiemarkt aan de kaak met nieuwe campagne Conventies in de energiemarkt doorbreken met ‘Hebben we niet, hebben we wel’

Energiedirect.nl start een nieuwe merkcampagne met het thema ‘Hebben we niet, hebben we wel’. Met de campagne wil de energieleverancier haar merkpositionering als prijs challenger bekrachtigen en conventies in de energiemarkt doorbreken. De campagne start op 1 oktober.

‘Hebben we niet, hebben we wel’

In haar campagne ‘Hebben we niet, hebben we wel’ benadrukt energiedirect.nl de tegenstelling tussen háár klantbenadering en die van de markt. Energiedirect.nl pakt in deze campagne meerdere conventies aan. De eerste die energiedirect.nl aan de kaak stelt, is de trend dat bedrijven, om klanten te winnen, met dure cadeaus als tablets, telefoons en laptops voor Sinterklaas lijken te spelen, maar hen daar uiteindelijk zelf voor laat betalen.

Mark van Zon, directeur formule management bij energiedirect.nl: “We willen energiedirect.nl steviger neerzetten als de uitdager in de energiemarkt. Om dat te bereiken stellen we op een no-nonsens, maar sympathieke manier onzin in de markt aan de kaak. Zo helpen we consumenten op zichtbare en gedurfde wijze grip op hun energiekosten te houden.”

Bekijk de tv-commercial

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!