Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Energiedirect.nl weer Beste en dit jaar ook Populairste Website van het Jaar.

De website van energiedirect.nl is tijdens de verkiezing van Website van het Jaar 2017 voor het 2e jaar uitgeroepen tot Beste en dit jaar ook Populairste website in de categorie Energie. Daar zijn we super trots op. Vooral omdat het een beoordeling is door onze bezoekers en gebruikers. En daar doen we het voor. Met klare taal en zonder poespas. Dat werkt.

Nieuwe website.
Onlangs lanceerden we onze nieuwe website. Mobile first en nog intuïtiever, zodat onze bezoekers nog sneller en simpeler vinden wat ze zoeken. Groene stroom en gas zonder poespas. De resultaten zijn hartstikke goed. De prijs voor Website van het Jaar is hier een mooie bekroning voor.

Bedankt stemmers.
We willen iedereen die op ons heeft gestemd bedanken. Dankzij jullie hebben we deze prijs gekregen. Of we er nu zijn? Natuurlijk niet. Sterker nog wij zijn nooit klaar om bezoekers zo direct en eenvoudig mogelijk hun energiezaken te laten regelen. Met alle feedback die we hebben gekregen gaan we aan de slag om nog beter te worden.

Over de verkiezing Website van het Jaar 2017.
De Website van het Jaar verkiezing is de jaarlijkse online publieksprijs voor de beste en populairste websites. De verkiezing is een internationale award die georganiseerd wordt in 7 verschillende landen: Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, India, Italië, Nederland en Spanje. De Website van het Jaar verkiezing wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd door MetrixLab.

 

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!