Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Energiedirect.nl haalt PSV-icoon Romario met Carnaval naar Nederland.

Energiedirect.nl haalt PSV-icoon Romario met Carnaval naar Nederland. De hoofdsponsor van PSV kroont de oud-spits drie dagen lang tot Koning Carnaval. De komst van Romario is een ode aan PSV en haar supporters.

Als Nederlands bedrijf met een groot klantenbestand in Zuid-Nederland kent energiedirect.nl de impact van Carnaval als geen ander. Om het feest nóg mooier te maken en te combineren met PSV kwam zij al snel uit bij Romario, wiens mentaliteit als voetballer naadloos aansloot bij die van energiedirect.nl: minste kilometers, meeste goals; dan ben je slim bezig.

Mee op de praalwagen.

Om ervoor te zorgen dat de komst van de enige echte Koning Carnaval ook echt iets voor alle PSV’ers is, biedt energiedirect.nl iedereen de kans om Carnaval met Romario te vieren. Tien fans kunnen uiteindelijk zaterdag 2 maart tijdens de optocht in Lampegat mee hossen op de praalwagen van Romario. Natuurlijk is iedereen uitgenodigd om langs de route te komen kijken. Jorrit Pijlman, marketing directeur energiedirect.nl: "We wilden heel graag iets speciaals doen voor de fans van PSV. Ik ben dan ook heel trots dat een van de grootste voetballers aller tijden voor Carnaval naar Nederland komt. Hij wist met zijn samba-stijl van iedere wedstrijd een feest te maken. Die samba voegen we nu toe aan de optocht in Lampegat. Samen met hem en de fans van PSV zullen we uit ons dak gaan en er een onvergetelijk evenement van maken!".

Aanmelden.

Iedereen kan zich aanmelden via energiedirect.nl/romario. Hier staat ook meer informatie over het bijwonen van de optocht als toeschouwer.

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!