Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Energiedirect.nl wint European Sponsor Award met PSV Energie.

Energiedirect.nl heeft de European Sponsor Award gewonnen voor het hoofdsponsorschap van PSV en PSV Energie. Daarmee liet ze onder meer Budweiser en Vodafone achter zich. De uitreiking vond donderdagavond plaats in Londen.

De jury prees de manier waarop energiedirect.nl de supporters van PSV aan zich weet te binden met een energieproduct. PSV Energie is een speciaal energie-aanbod, voor en door supporters, met 100% groene stroom en gas tegen scherpe tarieven en PSV-voordelen, zoals een PSV-shirt, standaard 10 procent korting in de FANstore en ontmoetingen met spelers en oud-spelers, zoals de aankomende meet&greet met Romario tijdens carnaval.

Jorrit Pijlman, marketingdirecteur energiedirect.nl: “Ik ben enorm trots op deze prijs. Sinds 2016 werken we er, samen met ons sportmarketingbureau Triple Double en PSV, hard aan om een betrokken hoofdsponsor te zijn, die supporters op een slimme manier voordeel biedt en nog dichter bij hun club brengt. Dit wordt gewaardeerd door de fans en nu door een Europese vakjury. Vanaf komend seizoen zetten we deze manier van werken voort als rugsponsor van PSV.”

Pieter Kuijpers, management Triple Double:”Deze case met PSV Energie is het bewijs dat sponsoring veel meer is dan een naam op het shirt. Het is een wezenlijk onderdeel van de marketingcommunicatiemix en het ultieme bewijs van onze belofte ‘We make sports count’.”

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!