Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Fotograaf des Vaderlands Jan Dirk van der Burg maakt oer-Nederlandse fotoserie voor energiedirect.nl

Kersverse Fotograaf des Vaderlands Jan Dirk van der Burg ging afgelopen maanden op pad voor een uiteenlopende fotoserie. In ruim 50 foto’s toont hij hoe Nederland -over alle lagen van de bevolking- met energie bezig is. Dit gebeurde op initiatief van creatief bureau SuperHeroes Amsterdam voor energiedirect.nl.

De kracht van een menselijke beeldbank.
Leonoor van den Bogaard, Manager Marketing & Communicatie bij energiedirect.nl: ‘Als energieleverancier hebben we op verschillende momenten contact met onze doelgroep. Die momenten willen we telkens gebruiken om ons merk te laden, maar ook om huidige klanten te bevestigen dat ze goed zitten bij ons. Daarom richten we met Jan Dirk's beeldtaal onze app, website, nieuwsbrieven en sociale media zo in, dat het onze merkwaarden versterkt: een nuchtere mentaliteit, zonder poespas en een knipoog.’  
 
Alle vrijheid.
SuperHeroes zag de perfecte match met Jan Dirk van der Burg vanwege zijn ongecompliceerde manier van fotograferen. Het bureau bedacht samen met Jan Dirk een uiteenlopende reeks situaties. De fotograaf kreeg vervolgens alle vrijheid in de keuze van mensen en hun settings. Het uitgangspunt: toon Nederlanders in en rond hun eigen huis, terwijl ze met energie en aanverwante thema’s bezig zijn.
 
Respectvolle humor.
Het resultaat is Nederlands, nuchter, respectvol en toch humoristisch. Dit zag je al in Jan Dirk’s serie over kantoorcultuur en het fotoboek “Olifantenpaadjes” en die kenmerkende stijl komt ook terug in de reeks beelden voor energiedirect.nl. Met diezelfde blik is Jan Dirk nu dus fotograaf des Vaderlands en treedt hij één jaar lang op als ambassadeur van de Nederlandse fotografie om mensen bewuster naar beelden te laten kijken.

 

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!