Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Goud voor energiedirect.nl.

Energiedirect.nl heeft ‘goud’ gewonnen tijdens de uitreiking van de Pricewise Energie Awards. De energieleverancier won de consumentenprijs onder meer vanwege haar online klantenservice en lage energieprijzen, waarmee zij klanten helpt grip te houden op hun energiekosten. Tijdens de award uitreiking liet energiedirect.nl concurrenten Greenchoice, E.ON en Budget Energie achter zich.

Award voor online klantenservice en lage prijzen.

Energiedirect.nl won de award op basis van een onderzoek door Motivaction. In opdracht van prijsvergelijker Pricewise.nl analyseerde het onderzoeksbureau ruim 1 miljoen prijsvergelijkingen en meer dan 3.000 servicebeoordelingen door consumenten. Energiedirect.nl komt met het hoogste gemiddelde rapportcijfer van 8,2 het best uit de analyse.

Jorrit Pijlman, formulemanager: “We zijn er trots op dat energiedirect.nl de betrouwbare, eerste keuze voor de prijsbewuste consument is. We werken al sinds 2002 hard aan de laagste prijzen, zonder de online service uit het oog te verliezen. Deze award is een bevestiging voor onze klanten dat ze goed zitten.”

Mark van Zon, commercieel directeur: “Een sterke motivatie om zo door te gaan en het merk energiedirect.nl verder uit te bouwen als de uitdager in de markt die klanten op zichtbare en gedurfde wijze helpt grip op hun energiekosten te houden.”

De Pricewise Energie Awards is een initiatief van prijsvergelijker Pricewise.nl. De prijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt aan Nederlandse energieleveranciers met de beste prijsstelling en hoogste klanttevredenheid.

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!