Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

6 tips waarmee je na je vakantie weer grip krijgt op je knip.

Helaas. De vakantie zit er voor de meeste mensen al weer op. Iedereen is weer bruin gekleurd en uitgerust aan de slag gegaan. De vakantie was natuurlijk onvergetelijk. Helaas kost een vakantie meestal meer dan dat je van te voren begroot hebt. Maar hoe houd je nu weer grip op je knip na je vakantie? Lees hier 6 slimme tips om meer grip op je knip te houden na je vakantie.

1. Reis met de trein met groepskorting.

Een hoop besparen door te reizen met een groep die je niet kent naar dezelfde eindbestemming? Dat kan tegenwoordig met de Facebook APP Grouptickets.nl. Je gaat naar grouptickets.nl en meld je aan met Facebook. Je kiest een datum en een eindbestemming. Hierna kies je een groep en wacht tot er tien personen in de groep zitten. Vervolgens koopt 1 iemand van de groep via ns.nl de groeptickets en stuurt deze tickets door aan de groep. Als laatste vul je je naam, geboortedatum en de plaats van het station waar je opstapt in. Vanaf nu kun je reizen met een groepticket van 7 euro.

2. Bestel je vakantiefoto’s en fotoboeken met korting!

Na de vakantie wil je natuurlijk heel graag je vakantiefoto’s afdrukken. Aan het einde van de vakantieperiode hebben fotoboek leveranciers vaak aanbiedingen met kortingen tot wel 20% in combinatie met een kortingscode. Tip! Schrijf je in voor de verschillende nieuwsbrieven van deze leveranciers of zoek in Google op kortingscode in combinatie met de naam van de leverancier.

3. Neem je fotoboek mee en ga gratis eten bij vrienden.

Het fotoboek is besteld en met de post binnengekomen. Nu wil je de mooie foto’s en interessante vakantie verhalen natuurlijk delen met je vrienden. Zorg ervoor dat je bij je vrienden afspreekt tijdens etenstijd. Op deze manier heb je een hele leuke avond en bespaar je ook nog eens op je boodschappen.

4. Carpool met een collega of reis met blablacar.nl.

Benzine is vaak een grote kostenpost waar flink op bespaard kan worden. Ga bijvoorbeeld vaker op de fiets naar je werk. Wanneer je werk te ver weg is om te fietsen probeer je je collega’s in te schakelen. Stuur je collega’s een email of plaats een oproep op het intranet met de vraag of iemand in de buurt woont en interesse heeft om te carpoolen. Wanneer je in een kleiner bedrijf werkzaam bent of geen collega’s hebt kun je via Blablacar een reismaatje vinden voor een paar euro per rit.

5. Wacht niet tot de voorjaarsschoonmaak, maar verkoop nu je overbodige spullen!

Wil je er in de winter ook weer warmpjes bijzitten? Ruim je schuur, zolder of garage op en verkoop de overbodige spullen via sites als Marktplaats.nl. Tegenwoordig kan je zelfs met je smart Phone een foto maken van je oude spullen en deze direct online plaatsen.

6. Bestel je boodschappen online en bespaar tientallen euro’s per week!

Door online je boodschappen te bestellen bespaar je niet alleen tijd. Je wordt ook niet verleid tot extra inkopen in de winkel. Daarnaast heb je op sites zoals Ah.nl of Jumbo.com vaak een duidelijk overzicht van alle aanbiedingen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om je boodschappenlijst samen te stellen in combinatie met deze aanbiedingen. Hiermee kan je tientallen euro’s per week besparen.