Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Energieboost voor Nederland.

Jouw energieboost geeft Nederland positieve energie.

Je kent ons als leverancier van voordelige, duurzame energie zonder poespas. Dat blijven we natuurlijk, maar we beseffen dat veel Nederlanders op dit moment wel een ander soort energie kunnen gebruiken. Daarom zijn we op een missie: Met elkaar heel Nederland voorzien van zoveel mogelijk positieve energie. Want met deze energie komen we samen makkelijker door deze moeilijke tijd. Hoe doen we dat? We geven de komende tijd onze mediazendtijd weg om zoveel mogelijk mensen elkaar een energieboost te geven.

Een energieboost voor al die Nederlanders die er nu een tandje bij zetten om ons land draaiende te houden. En voor alle mensen die nu juist alleen thuis zijn. Maar ook voor die Nederlanders die hun zaak tijdelijk moeten sluiten of even zonder opdrachten zitten. En natuurlijk voor die helden die zich nu dag en nacht inzetten om Nederland weer gezond en veilig te maken.

Voor iedereen die het juist nu zo hard nodig heeft, deze energieboost is voor jou! #Energieboost #PositieveEnergie

Deel je energieboost met ons. Wij delen hem met Nederland.

Op onze social kanalen Instagram en Facebook kun je een videoboodschap achterlaten met een energieboost voor een ander die het juist nu verdient.

We geven elke dag zendtijd op social, radio of TV aan mensen die andere Nederlanders positieve energie geven met hun persoonlijke videoboodschap. Dit doen we in ieder geval tot 30 april.

Houd de komende tijd onze social kanalen in de gaten voor meer positieve acties!

Uiteraard zijn er wat regels waar we ons aan moeten houden, die vind je in de voorwaarden.

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!