Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Klantadviseurs energiedirect.nl beste van Nederland.

Energiedirect.nl heeft de Nationale CQ-Test 2014 gewonnen! 40 organisaties namen afgelopen zaterdag deel aan de vierde editie van de Nationale CQ-Test onder leiding van Ruben Nicolai. Het evenement draait volledig om het contact met de klant.

De beste online en offline.

Energiedirect.nl werkt continu aan optimale service. We merken daarbij dat onze klanten hun energiezaken het liefst zelf online willen regelen, wanneer het hen uitkomt. Daarom gaan we ook voor de beste online service. Maar kom je er niet uit, dan staan onze professionele en betrokken collega’s klaar. We zijn trots dat de beste klantadviseurs van Nederland bij ons werken.

Over de CQ-Test.

Tijdens de Nationale CQ-Test gaat het om het hoogste Contact Quotiënt (CQ). Contact Quotiënt staat voor specifieke vaardigheden waar klantadviseurs aan moeten voldoen. In verschillende rondes komen allerlei thema’s uit de branche aan bod. Denk aan klanttevredenheid of analytisch vermogen. In totaal streden 40 teams van elk 25 klantadviseurs om te titel ‘Beste klantenservice van het jaar’.

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!