Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Lampegat onthaalt Romario als koning carnaval.

PSV-icoon Romario heeft vandaag de tijd van zijn leven gehad. Op zijn eigen praalwagen met fans en vrienden was hij de koning te rijk tijdens de carnavalsoptocht in Eindhoven, oftewel Lampegat. Ook de fans hebben genoten, op de wagen en in het publiek. De actie werd georganiseerd door energiedirect.nl, hoofdsponsor van PSV, als ode aan PSV en haar supporters.

Romario nog steeds bij Eindhovenaren in het hart.

Geweldig.

“Ik vond het heel erg leuk. Nog leuker dan verwacht. De mensen hier zijn geweldig. Ik houd van Nederland”, concludeert Romario. De tien winnaars die mee mochten op praalwagen zijn unaniem: “Geweldig!”. “Echt zo prachtig”, zegt Marianne van Hoogstraten (62) uit Best, door haar man Jan meegenomen omdat ze altijd al een groot fan van Romario was. Daan Cortenbach (20) uit Someren zegt: “Al die telefoons gericht op onze wagen, echt super!”

Onvergetelijk.

Jorrit Pijlman, marketingdirecteur energiedirect.nl: “De optocht was de kroon op drie geweldige dagen. Romario heeft genoten en de fans hebben genoten. Dat is waar we het voor doen. We zijn enorm trots en blij dat we dit mogelijk hebben kunnen maken en we bedanken iedereen die heeft mee gefeest. Het was onvergetelijk.”

Als bedrijf met een groot klantenbestand in Zuid-Nederland kent energiedirect.nl de impact van carnaval als geen ander. Om het feest nóg mooier te maken en te combineren met PSV kwam zij al snel uit bij Romario, wiens mentaliteit als voetballer naadloos aansluit bij die van energiedirect.nl: minste kilometers, meeste goals; dan ben je slim bezig.

 

  romario lampegat

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!