Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Nieuwe energiedirect.nl tv-commercial met PSV.

Vanaf 1 november is de nieuwe commercial van energiedirect.nl op televisie te zien. Lekker direct, no-nonsense, daadkrachtig en met een duidelijke boodschap: hetzelfde scherpe aanbod voor nieuwe en bestaande klanten. Rode draad in de commercial is PSV. Want dat zijn wij, de hoofdsponsor van PSV. En dat we daar trots op zijn laten we graag zien.

Geen poespas dus geen acteurs.

Geen poespas bij energiedirect.nl, dus ook geen gescripte acteurs en over the top filmlocaties. In de nieuwe commercial is gewerkt met echte fans. Gewoon tijdens een wedstrijd van PSV of bij hen thuis. Spelers en fans zijn even belangrijk in het verhaal. Want wij maken geen verschil. Wat we in deze commercial wel doen is duidelijk maken waarom PSV en energiedirect.nl bij elkaar passen.

Hetzelfde scherpe aanbod voor bestaande en nieuwe klanten.

Energiedirect.nl schudt de energiemarkt wakker. Nieuwe klanten die een beter aanbod krijgen dan bestaande klanten? Bij energiedirect.nl doen we dat anders. Of je nu klant wordt of je contract verlengt, bij ons krijgt iedereen hetzelfde scherpe aanbod met vaste lage tarieven. Wij maken geen verschil. Makkelijk zat.

Bekijk de commercial.

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!