Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Nieuwe merkcampagne van energiedirect.nl is gelanceerd. Punt.

Energie wordt vaak onnodig moeilijk en duur gemaakt. Gelukkig is er energiedirect.nl. Als online speler en al 15 jaar de grootste energiechallenger, maken we het klanten graag makkelijk en leuker. Zodat zij minder tijd en geld kwijt zijn voor zoiets normaals als energie. Punt. Klaar.

We houden het liever logisch. Hoppa!

In onze nieuwe campagne maken we kennis met Klaas. Hij is een man van weinig woorden en toont hoe energiedirect.nl energiezaken logisch houdt. Energiedirect.nl breekt namelijk met tal van kromme conventies in de energiemarkt. Want waarom krijgen nieuwe klanten een betere deal dan trouwe klanten? En wat heb je aan een dure thermostaat of tablet bij je contract, als je bestaande het nog prima doet?

Einde van de eentonigheid.

De kracht van de campagne ligt in de variatie van een tiental boodschappen die één en dezelfde verhaallijn volgt. We geloven in kort, veel variatie en herkenbaarheid. De campagne domineert hiermee tv, radio en online, waarbij alle uitingen bij elkaar optellen.”

De najaarscampagne loopt vanaf maandag 2 oktober tot en met het einde van het jaar. Kijk hier voor alle video’s.

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!