Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Energiedirect.nl gaat met fans op bezoek bij Philip Cocu in Engeland.

Als rugsponsor van PSV organiseert energiedirect.nl regelmatig aansprekende acties voor haar PSV Energie klanten en fans. Ook dit keer hebben we weer een mooie actie. We gaan op bezoek bij trainer Philip Cocu in Engeland.

Schrijf je in op de actiepagina en win!

Philip Cocu, Eindhovens trots, werd met PSV 3 keer landskampioen in 5 jaar. 

Philip Cocu, geboren is Eindhoven, speelde 101 interlands voor het Nederlands Elftal en was aanvoerder van PSV en Barcelona. Philip Cocu wist met PSV maar liefst 3 keer de landstitel binnen te halen, 2 keer de Johan Cruijff Schaal en 1 keer de KNVB-beker. 

Na zijn voetbalcarrière was hij van 2008 tot 2012 assistent bij bondscoach Bert van Marwijk bij Oranje. In 2009 keerde hij terug naar PSV, waar hij eerst jeugd-, assistent-, en interim-trainer was en van 2013 - 2018 hoofdcoach van PSV.

In de zomer van 2019 werd Philip Cocu de eerste buitenlandse trainer ooit van Derby County, actief in de Championship. Chris van der Weerden en Twan Scheepers zijn meegegaan als assistent en in november is Wayne Rooney, topscorer van het Engelse nationale elftal, als technische staf toegevoegd als speler-coach. In januari is Cocu genomineerd tot manager van de maand, vanwege de succesvolle thuiswedstrijden van Derby en de succesvolle implementatie van Rooney. 

Ga mee op reis en win een meet & greet met Philip Cocu in Engeland!
Een voetbalwedstrijd meemaken in Engeland dat moet je als voetbalfan een keer hebben meegemaakt. De tot de nok gevulde stadions hebben een ambiance om van te smullen. Wil je mee op reis naar mee schrijf je dan in voor de actie. Je vliegt op dinsdag 17 maart, met jouw voetbalmaatje, naar Engeland en bezoekt die avond de sfeervolle wedstrijd van Derby County vs Reading. Na de wedstrijd heb je een meet & greet met Cocu. Vervolgens overnacht je in een hotel vlakbij het stadion. De volgende dag ga je weer terug naar Nederland. Iedereen heeft evenveel kans op het winnen van deze reis. Er zijn 2 winnaars die met introducé kans maken om deze reis te winnen. 

De online actie is gestart op 26 februari met een campagne via social media. Daarnaast worden PSV Energie klanten en fans benaderd om mee te doen aan de actie. De actie loopt tot zondag 1 maart. De twee winnaars worden op maandag 2 maart telefonisch gebeld. 

Schrijf je in en win!