Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Win een PSV dobberpak bij energiedirect.nl.

PSV fans opgelet: energiedirect.nl geeft 700 luchtbedden in de vorm van het PSV thuistenue weg. Schrijf je nu in en wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars! Dobberen maar..

Ben jij een PSV-fan en wil je deze zomer op een PSV dobberpak drijven? Ga dan snel naar energiedirect.nl/psvacties om je in te schrijven en houd onze socials in de gaten. De komende weken maak je namelijk kans op een luchtbed in de vorm van het thuistenue van de Eindhovense club. Als rugsponsor hebben wij het PSV Dobberpak samen met PSV ontwikkelt en we geven maar liefst 700 exemplaren weg. Dat wordt spetterend!

Op naar een mooie zomer.
Het PSV Dobberpak is niet het eerste item dat energiedirect.nl lanceert in samenwerking met PSV. Zo is met kerst het vijfjarig jubileum van de PSV Kersttrui gevierd en ging de vraag naar de XL PSV Handdoek vorige zomer door het dak. Leonoor Schrijen, Marketing Directeur bij energiedirect.nl: “Wij houden van ludieke acties waarbij de fans van PSV centraal staan. Daarom hebben we een product ontwikkeld waarmee fans overal kunnen laten zien dat PSV hún club is. Of dat nu op vakantie aan zee is of thuis in het zwembad; met het PSV Dobberpak genieten fans deze zomer maximaal.”

Over energiedirect.nl.
Energiedirect.nl staat voor voordeel. Energiedirect.nl is een energieleverancier met een lekker directe mentaliteit. Opgericht in 2002 en de vierde speler in de markt met een duidelijke belofte: een eenvoudig en direct aanbod, scherp geprijsd, alles slim online regelen en in duidelijke taal. Voor nieuwe en trouwe klanten. Energiedirect.nl is sinds 2016 sponsor van PSV. Eerst als hoofdsponsor en sinds 2019 als rugsponsor. 

 

  

 

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!