De Grote Kersttrui Bingo!

Energiedirect.nl lanceert dé vierde editie van de PSV Kersttrui.

Dit jaar zitten de PSV fans er weer warmpjes bij. En hoe! De trui van 2019 heeft een nieuwe look & feel doordat hij gebreid is. We geven er maar liefst 1913 weg via de Grote Kersttrui Bingo! Iedereen heeft evenveel kans op het winnen van dit collectoritem. Wel zo eerlijk!

De online actie is gestart op 21 november met een teasercampagne via social media. Inmiddels hebben al 5000 fans zich aangemeld om als eerste van de actie op de hoogte te worden gebracht.

3 weken op rij kans!

We spelen drie weken lang bingo. PSV fans kunnen zich hiervoor aanmelden via energiedirect.nl/psvacties. Iedere fan krijgt na aanmelding een uniek bingo nummer. Op 29 november, 6 en 13 december is er een trekking. Heeft een fan niet gewonnen dan kan hij zich direct weer aanmelden voor een volgende ronde. De winnaars ontvangen via e-mail bericht.

Stadion Bingo.

Op 21 december sluiten we de kersttrui campagne af met een live bingo in het Philips Stadion tijdens de wedstrijd PSV-PEC Zwolle. Alle stadionbezoekers krijgen bericht zich hiervoor op te geven.

Mocht je geen trui hebben bemachtigd geen paniek. De trui is dit jaar ook voor € 39,99 te koop in de PSV FANstore.

Perscontact.

Persvoorlichting energiedirect.nl.
Telefoon: 06 - 52 40 18 88.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!