Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

PSV landskampioen!

Zondag 16 april won PSV de landstitel door Ajax in eigen huis met 3-0 te verslaan. Een kampioenschap geboren uit eendracht. Iedereen bedankt voor de geleverde energie en van harte gefeliciteerd met de 24ste landstitel!

Energiedirect.nl is sinds 2016 hoofdsponsor van de Eindhovense club. In 2018 is dat met een PSV Energie rugsponsorschap uitgebreid. Het is de eerste keer dat PSV kampioen wordt met energiedirect.nl als hoofd- en rugsponsor. Dat maakt ons natuurlijk extra trots!

Kampioensaanbod.

Het kampioenschap vieren we onder andere met een speciale super scherpe PSV Energie deal. Gegarandeerd en zonder addertjes onder het groene gras. Je krijgt bij een 1-jarig contract namelijk tijdelijk € 185,- FANstore tegoed om te besteden aan PSV artikelen naar keuze. Uiteraard gecombineerd met scherpe tarieven voor groene stroom en gas. Gedurende de looptijd van je contract regelen we exclusieve PSV extra’s waar alleen jij als klant toegang toe krijgt. Lekker toch? 

Dit aanbod loopt t/m zondag 29 april 2018.

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!