Sponsorship.

energiedirect.nl en PSV.

20 maart 2018

PSV en energiedirect.nl vernieuwen samenwerking.

Energiedirect.nl verhuist per 1 juli 2019 van de borst naar de rug van het PSV-shirt. Hiervoor is een nieuw 3-jarig contract ondertekend. De eerste twee seizoenen als rugsponsor en het laatste seizoen gaan we verder als partner van PSV.

Fans profiteren.

Mark van Zon, commercieel directeur bij energiedirect.nl: "Het partnership met PSV en onze activiteiten voor fans zorgen voor groei van onze naamsbekendheid. Met het nieuwe contract zetten we de samenwerking voort op een manier die past bij de ontwikkeling van ons merk. We voelen ons zeer verbonden met de club en houden focus op onze gedeelde ambitie. Zo laten we fans verder profiteren van ons partnership, zoals bijvoorbeeld met het PSV Energie aanbod. We verheugen ons op de komende jaren."

Nauw verbonden.

Commercieel directeur van PSV, Frans Janssen is dankbaar voor het nieuwe contract: "Energiedirect.nl is een zeer betrokken partner van PSV. Zo bouwden zij het hoofdsponsorschap in korte tijd uit met eSports, het rugsponsorschap met PSV Energie en vele acties voor fans. Dit helpt ons in het realiseren van onze ambities. Wij zijn er trots op dat energiedirect.nl twee jaar langer op ons shirt prijkt en als partner nauw aan onze club verbonden blijft. En we blijven natuurlijk energie van hen afnemen, want daarmee besparen we 140.000 euro op de jaarlijkse energiekosten. Dat ze nu al commitment uitspreken voor de periode na 1 juli 2019, zegt veel over de waarde van onze samenwerking."

Over PSV Energie.

PSV Energie is groene stroom en CO2-neutraal gas voor een scherp tarief, boordevol PSV-voordeel. Wanneer fans voor dit product kiezen, ontvangen zij direct een PSV-shirt, altijd 10% korting in de PSV FANstore en maken zij regelmatig kans op unieke PSV-belevingen, zoals binnenkort kaarten voor PSV-Ajax.

Lees meer over PSV Energie. Vragen? Stuur een mail naar psv@energiedirect.nl.