Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Samenwerking met felyx e-scooters in Den Haag.

Deze zomer werken we samen met felyx. Een jong bedrijf dat met hun e-scooters bouwt aan gedeeld stadsvervoer in onder andere Den Haag. En dat heeft voordelen voor onze klanten in de hofstad! Want je krijgt in de maanden juni, juli en augustus elke maand een half uur gratis felyx tegoed zodat ook jij duurzaam door Den Haag kan reizen.

Hoe werkt het?

Alle klanten in Den Haag krijgen een mail met een unieke code. Registreer je bij felyx via de link in de mail en je gratis half uur voor die maand gaat automatisch in. Is je eerste ritje korter dan 30 minuten? Dan bewaar je jouw minuten voor een volgende rit diezelfde maand. Makkelijk toch? Ben je al klant van felyx, dan voer je de code in op jouw app. Zo kan iedere klant in Den Haag profiteren van dit voordeel.

Natuurlijk zijn er een aantal regels waar we ons aan moeten houden:

  • Het tegoed wordt elke maand ververst.
  • Ongebruikte minuten van de maand ervoor komen te vervallen.
  • De actie loopt van 1 juni t/m 31 augustus.
  • Bij aanmelding gaat het tegoed van de maand van aanmelding in. Op het tegoed van voorgaande maand(en) kan geen aanspraak gemaakt worden.
  • Op het gebruik van het tegoed en de diensten van felyx zijn de algemene voorwaarden van Felyx van toepassing.

Veel rijplezier!

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!