Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Shirtje ruilen met maradona.

Energiedirect.nl organiseert op 24 augustus een meet & greet met Diego Maradona. Voetballiefhebbers kunnen zich tot en met 22 augustus aanmelden via de website energiedirect.nl/maradona.

Schud de hand van God

Honderd gelukkigen kunnen tijdens de exclusieve ontmoetingssessie met Maradona op de foto en de "hand van God" schudden. Ook kunnen zij, zoals bij een voetbalwedstrijd, hun eigen shirtje ruilen met de Argentijnse voetballegende.

Iedereen een kans

Diego Maradona is momenteel met zijn team van FC Fujairah uit de Verenigde Arabische Emiraten op trainingskamp in Nederland. Dagelijks proberen voetballiefhebbers een glimp op te vangen van de vedette, maar een ontmoeting is slechts voor een enkeling weggelegd. Energiedirect.nl, hoofdsponsor van PSV, wil met deze actie iedereen een kans geven om Maradona te ontmoeten.

Jorrit Pijlman, marketing directeur energiedirect.nl: “Sinds zijn komst is heel Nederland in de ban van Maradona. Maar waarom zou alleen Ruud Gullit hem een handje geven? Wij vinden dat iedereen deze kans moet krijgen. Daarom schrijven wij een wedstrijd uit. Iedereen mag zich aanmelden. Wij zorgen dat de droom voor 100 fans uitkomt.”

Aanmelden

Ben jij fan van Diego Maradona? Meld je dan nu eenvoudig aan voor de meet & greet via: www.energiedirect.nl/maradona. Daar vind je ook de wedstrijdvoorwaarden.

maradonna

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!