Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Verjaardagscadeautjes hebben we niet. Handige tips hebben we wel.

Verjaardagen zijn super leuk. Behalve. Je eigen verjaardag. Je wordt overladen met cadeautjes en iedereen is extra aardig tegen je. Jij rent ondertussen de benen uit je broek om iedereen een hapje en een drankje te geven. Echte gesprekken heb je niet, want je bent razend druk. Nee, het is veel leuker om naar iemand anders verjaardag te gaan. Geen druk, alleen maar gezelligheid. Maar wat koop je en wat geef je uit aan je cadeautje?

6 handige tips waar jouw portemonnee vrolijk van wordt.

1. Koop al je cadeautjes in de uitverkoop.

Meestal is de zomer Sale in Juni en juli en de winter Sale in december en januari. En, hoe langer je wacht, hoe hoger je voordeel. Handig dus, om direct de verjaardagskalender mee te nemen naar de winkel.

2. Ga alleen naar de verjaardagen die je echt leuk vindt.

Er komen steeds meer verjaardagen. Je omgeving krijgt kinderen, die ook weer jarig worden. Je wilt vast niet al je vrije tijd op verjaardagen zitten. Maak keuzes en ga naar de leukste verjaardagen.

3. Bundel je budget.

Verzamel je vrienden en spreek af wat je per persoon per verjaardag besteedt. Zo voorkom je dat je € 7,- uitgeeft voor een cadeautje in plaats van de € 5,- die je eigenlijk in je hoofd gehad. Of, stop met cadeautjes en spaar samen voor een leuke activiteit. Wel zo gezellig.

4. Wie wat bewaart heeft wat.

Je hebt vast wel eens een cadeau gekregen, waarbij je niet zeker wist wat je er mee moest. Of misschien had je het al. Handig om dit in een oude kast te bewaren. Zo heb je altijd een cadeautje achter de hand.

5. Wees creatief, zelf knutselen kost niets.

We knutselen wat af met zijn allen. Al van jongs af aan. We maken mooie tekeningen voor papa of mama. Dat doet je als ouder meer dan een duur polshorloge. De hoogste tijd, terug naar de kindertijd.

6. Check online of het product echt het goedkoopste is.

De vriendelijke verkoper kijkt je aan met zijn mooie blauwe ogen. Jij vertrouwt hem blind. Niet doen! Vaak kun je hetzelfde product online vinden, maar dan veel goedkoper.