Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Gratis felyx minuten voor energiedirect.nl klanten.

Uitbreiding samenwerking met felyx e-scooters in Rotterdam.

In navolging van Den Haag werken we dit najaar ook samen met felyx in Rotterdam. Het jonge bedrijf dat ook daar bouwt aan gedeeld stadsvervoer. En deze samenwerking heeft uiteraard voordeel voor onze klanten! Want je krijgt in de maanden oktober, november en december elke maand gratis felyx minuten zodat ook jij in Rotterdam flexibel en snel naar je bestemming kunt reizen.

Hoe werkt het?

Alle klanten in Rotterdam en omgeving krijgen een mail met een unieke code. Registreer je bij felyx via de link in de mail en je gratis rijtijd voor die maand gaat automatisch in. Makkelijk toch? Ben je al klant van felyx, dan voer je de code in jouw app in. Zo kan iedere klant in Rotterdam en omgeving profiteren van dit voordeel.

Natuurlijk zijn er een aantal regels waar we ons aan moeten houden:

- Het tegoed wordt elke maand ververst.
- Ongebruikte minuten van de maand ervoor komen te vervallen.
- De actie loopt van 1 oktober t/m 31 december.
- Bij aanmelding gaat het tegoed van de maand van aanmelding in. Op het tegoed van voorgaande maand(en) kan geen aanspraak gemaakt worden.
- Op het gebruik van het tegoed en de diensten van felyx zijn de algemene voorwaarden van Felyx van toepassing.

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!