Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Energiedirect.nl Beste Website van het Jaar 2016

Onze site is tijdens de verkiezing van Website van het Jaar 2016 uitgeroepen tot Beste Website in de categorie Energie. En daar zijn we super trots op. Vooral omdat het een beoordeling is door onze bezoekers en gebruikers. Want daar doen we het ook voor. Ons online team werkt iedere dag met heel veel plezier om het onze sitebezoekers zo gemakkelijk mogelijk te maken. Klare taal en geen poespas. En dat werkt.

Bedankt stemmers

We willen iedereen die op ons heeft gestemd bedanken. Dankzij jullie hebben we deze prijs gekregen. Of we er nu zijn? Natuurlijk niet. Sterker nog, wij zijn nooit klaar om bezoekers zo direct en eenvoudig mogelijk hun energiezaken te laten regelen. Met alle feedback die we hebben gekregen gaan we aan de slag om nog beter te worden. De lat ligt hoog, want dit smaakt naar meer.

Over de verkiezing Website van het Jaar 2016

De Website van het Jaar verkiezing is de jaarlijkse online publieksprijs voor de beste en populairste websites. De verkiezing is een internationale award die georganiseerd wordt in 7 verschillende landen: Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, India, Italië, Nederland en Spanje. De Website van het Jaar verkiezing wordt objectief en onafhankelijk georganiseerd door MetrixLab. Website: websiteoftheyearaward.com.

Perscontact.

Stuur een mailtje als je contact wil met de persvoorlichting van energiedirect.nl.

Klantenservice.

Wil je contact met de klantenservice? Dat kan op verschillende manieren!