Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Word een Groene Superheld.

De wereld kan best nog wel wat Groene Superhelden gebruiken. En ja, ook jij kunt er een worden! Daar hoef je echt geen geitenwollen sokken voor te dragen of een windmolen voor in je tuin te zetten. Het is eigenlijk heel simpel. Iedereen kan het worden. En hoe meer hoe beter! Met onze tips staat niets jouw groene heldenstatus nog in de weg.

 1. Gebruik groene stroom.
  Een superheld is niets zonder speciale krachten. In het geval van de Groene Superheld hebben we het natuurlijk over groene stroom. En dat hebben we volop bij energiedirect.nl. Al klant? Dan is het meeste werk eigenlijk al gedaan. Verleng je contract en je krijgt automatisch en zonder extra kosten groene stroom. Ook nieuwe klanten krijgen automatisch groene stroom zonder extra kosten. We maken natuurlijk geen verschil.
 2. Geef positieve energie.
  Superhelden zijn positief en in het leven geroepen om anderen te helpen. De wereld van de ondergang redden is misschien iets te ambitieus. Heldendaden zitten hem juist vaak in de kleine dingen. Geef complimentjes en verras iemand ofzo. En doe alles wat je doet met een grote glimlach. Dan gaan de mensen vanzelf terug lachen.
 3. Groen moet je samen doen.
  Stel je voor dat iedereen een Groene Superheld zou zijn. Hoe mooi en fijn ziet de wereld er dan wel niet uit. Zie je het voor je? Belangrijk dus om zoveel mogelijk mensen te overtuigen ook een Groene Superheld te worden. Samen staan we sterker.
 4. Less is more.
  Hoe minder energie hoe groener en vooral beter voor je portemonnee. Niet alleen het milieu maar ook jouw financiën varen wel bij jouw besparingen. Alleen maar voordelen als Groene Superheld. Zuinig omgaan met energie is niet zo moeilijk. Gewoon doen dus.
 5. De kleren maken de Groene Superheld.
  Het enige dat nog ontbreekt aan jouw groene superheldenstatus is een herkenbare signature. Ook daar hebben we aan gedacht. Maak jezelf compleet met een stoer groen masker. Dat kun je hier downloaden en uitknippen. Lekker simpel!

Download hier jouw Groene Superheldmasker