Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.
  • Gratis en vrijblijvend onderzoek.

  • In één oogopslag jouw bespaarkansen in kaart.

  • Een jaar lang ondersteuning om nóg meer te besparen.

Weten hoe en hoeveel energie jouw bedrijf kan besparen.

Groene stroom en gas van energiedirect.nl

Advies om te besparen. Op maat.

Wil je met jouw bedrijf energie besparen, dan moet je eerst goed weten hoe je ervoor staat. En daar kunnen wij je bij helpen, makkelijk en overzichtelijk. Als je de Fitscan hebt aangevraagd, komt een adviseur bij jouw bedrijf langs om de stand van je energiezaken in kaart te brengen. Want geen onderneming is hetzelfde. Kennen we jouw situatie goed, dan weten we precies waar je kan besparen en hoe je dat moet doen. Zo kun jij effectief aan de slag.

Alle gegevens, één rapport.

Meten is ook voor onze adviseur weten. En voor jou dus ook. Je huidige verbruik, de verschillende bespaarmogelijkheden en hoeveel dat kan schelen, onze adviseur zet het voor je op een rij. Of beter gezegd; in een rapport. Zo heb je alles zwart-op-wit en kun je het stap voor stap met de adviseur doornemen. Op die manier kom je erachter welke maatregelen bij jou werken en hoe lang het duurt voordat je ze hebt terugverdiend. En zie je uiteindelijk hoeveel je kan besparen. Want daar gaat het om!

Een jaar lang ondersteuning.

Wij adviseren, maar jij beslist. Het is jouw bedrijf en je bespaart zoals jij dat wilt. Je kiest uiteindelijk altijd zelf welke maatregelen je laat uitvoeren en wie dat voor je gaat doen. Maar als je eruit bent wat er moet gebeuren, kun je wel weer handig gebruik van ons maken. Want ook bij het laten uitvoeren van maatregelen, ondersteunen we je graag. Dat doen we een jaar lang. Zit je ergens mee of heb je een vraag, dan kun je het altijd even bij ons checken. Dat bespaart je tijd en zorgen. En energie natuurlijk.

Groene stroom en gas van energiedirect.nl

Richtlijnen om te profiteren van voordeel.

Investeren in energiebesparing is winstgevend. Meestal dan. Er zijn vier factoren om even in de gaten te houden als je er aan wil beginnen. Heb je een Fitscan aangevraagd, dan nemen we ze aan de telefoon ook altijd even door. Het komt er eigenlijk op neer dat je bedrijfspand aan een aantal richtlijnen moet voldoen om echt te kunnen profiteren van investering in energiebesparing. Is dat niet zo, dan kan de investering zomaar groter zijn dan wat het je oplevert. De vier factoren op een rij:

  • De oppervlakte van je pand is groter dan 100m².
  • Je verbruikt meer dan 8000 kWh elektriciteit per jaar.
  • Je verbruikt meer dan 4000m³ gas per jaar.
  • Je pand heeft minimaal energielabel E.

Het proces.

Intake.

Telefonische check van je aanvraag.

Scan.

Gratis Fitscan bij jouw bedrijf door een specialist.

Inventarisatie.

Persoonlijk doornemen van rapport en inventariseren van maatregelen.

Uitvoering.

Installatie van door jou gekozen maatregelen door partijen waar jij mee wilt werken.

Ondersteuning.

Tijdens de uitvoering van de maatregelen bieden we je een jaar lang ondersteuning.

Nog vragen of zoek je meer info over de Fitscan?