Als je kiest voor een energiecontract met een vaste looptijd profiteer je het hele jaar van vaste tarieven en zit je komende winter gebakken! Omdat je tarieven vaststaan heb je geen last van stijgende energieprijzen.

Daarnaast krijg je als PSV-fan te gekke extra’s bij energiedirect.nl. Sluit je een nieuw contract af voor stroom én gas dan ontvang je het nieuwste PSV shirt cadeau. Sluit je alleen stroom af, dan krijg je een PSV giftcard t.w.v. 50 euro. Binnen 3 weken na je bedenkperiode krijg je een giftcard toegestuurd. Hiermee kun je jouw shirt kopen in de PSV FANstore, online en in de winkel.


Je aanbod

Het aanbod is gebaseerd op je verwachte energieverbruik én eventueel je verwachte opwek met zonnepanelen op het door jou opgegeven adres.


Opzegboete

Heb je nu een vast contract bij een andere energieleverancier? Dan betaal je in veel gevallen een opzegboete als je overstapt naar energiedirect.nl.


Het prijsplafond

In 2023 geldt het prijsplafond. Dankzij het prijsplafond betaal je een maximale prijs voor je energiekosten tot een bepaald verbruik. Dit noemen we het verbruiksplafond. Verbruik je meer? Dan betaal je de tarieven die in je energiecontract staan.

Alles over het prijsplafond