Aan het laden...
Sinds 2002 altijd voordelige energie voor jou.

Energieprijzen bestaan uit prijzen voor gas en stroom. De prijs per kWh stroom en de gas bestaan uit leveringskosten, netbeheerkosten, energiebelastingen. Energieprijzen worden in de energiebranche ook vaak energietarieven genoemd. Energiedirect.nl levert energie met voordelige energietarieven.

Bereken je energiekosten
Energieprijzen & tarieven 2016

Energieprijzen 2016.

De opbouw van energietarieven in 2016 verschillen niet van andere jaren. In de afgelopen jaren is er wel steeds meer bewustzijn gekomen in energie. Hierdoor is duurzame energie steeds belangrijker geworden en zijn consumenten steeds meer gaan besparen op hun energieverbruik. Ook in 2016 behoren de energietarieven van energiedirect.nl tot de laagste in de markt.

Energie kosten berekenen.

De kosten voor energie bereken je makkelijk met onze energiecalculator. Door je energiekosten regelmatig te berekenen, houd je bij hoeveel jij voor jouw energieverbruik betaalt. Zo weet je of je nog goed zit. Op basis daarvan kun je stroom en gas vergelijken en besluiten om over te stappen naar een energieleverancier die goedkope energie levert. Energiedirect.nl levert al goedkope energie sinds 2002.

Je kosten voor energie berekenen, vergelijken en verlagen, begint met een duidelijke energienota. Op je energienota kijk je meestal gelijk onderaan de pagina of je iets bij moet betalen of terugkrijgt. Toch is het goed om apart naar je energieverbruik en de energietarieven te kijken. Op basis daarvan kun je vergelijken, overstappen en besparen.

Bekijk onze energie producten