• 3 jaar op rij online de beste energieleverancier.

  • Standaard groene stroom zonder extra kosten.

  • Wij regelen de overstap voor je!

Jouw groene energieleverancier zonder poespas.

illustratie energiemaatschappij energiedirect.nl

Dit is energiedirect.nl.

In 2002 hadden wij van energiemaatschappij energiedirect.nl het slimme idee om alles online te doen. Inmiddels doen Netflix en Facebook het ook ;). We dagen de energiemarkt uit om om het regelen van energie makkelijker én voordeliger te maken. En zo behoort energiedirect.nl al jaren tot de goedkoopste energiemaatschappijen in Nederland. Ruim 350.000 huishoudens profiteren dagelijks van onze beste energie aanbiedingen. En wist je dat we naast voordelig, ook een duurzame stroommaatschappij zijn? Bij ons krijg je standaard groene stroom van 100% windenergie. En dat zonder extra kosten. Groen bezig!
illustratie energie maatschappijen vergelijken

Energieleveranciers vergelijken.

Twijfel je of je nog goed zit bij je huidige energiemaatschappij? Overstappen van energie kan je veel geld besparen. Je kunt energieleveranciers vergelijken op duurzaamheid, de beste aanbieding of extraatjes zoals een gratis tablet. Geen zin in gedoe? We verzekeren je dat je met energiedirect.nl kiest voor een goedkope energiemaatschappij waar groene stroom ook echt groen is. Dure welkomstcadeaus, daar doen we niet aan. Liever maken we stroom en gas goedkoper, zodat jij ieder jaar weer voordelig uit bent. Lekker toch?
illustratie beste energieleverancier 2018 2019

De beste energieleverancier.

Natuurlijk ben jij op zoek naar de beste energieleverancier. Daarom doen we wij er alles aan om energie voor onze (nieuwe) klanten makkelijk mogelijk te maken. Een energiecontract afsluiten of als bestaande klant je contract verlengen: je doet het eenvoudig via onze website. Of regel je energiezaken waar je maar wil met onze handige Regelneef app. Energiedirect.nl is door klanten verkozen tot Beste website van het Jaar in 2016, 2017 en 2018. En genomineerd voor de beste energieleverancier 2019. Een mooie kroon op onze werk. Maar we zijn nog lang niet klaar. Ook in 2020 is ons streven de beste energieleverancier te zijn. Want tevreden klanten, daar doen we het voor. 

De beste energiemaatschappij kiezen? Bekijk hier onze scherpe acties.

Een nieuwe energieleverancier kiezen.

Wat maakt de beste energieleverancier? Wat ons betreft zit het verschil ‘m in hoe makkelijk en voordelig je stroom en gas voor je klanten maakt. Natuurlijk bepaal jij zelf of je kiest voor de groenste energieleverancier, de goedkoopste stroomleverancier of de energieleverancier met de meeste acties.

Stap je over naar energiedirect.nl, dan ben je niet de enige. We maken steeds meer mensen blij met onze duurzame energie en voordelige tarieven. Overstappen gedoe? Welnee. Dat regelen wij voor je. Standaard krijg je 14 dagen bedenktijd. Waar wacht je nog op?

Ook handig om te weten bij het kiezen van een nieuwe energieleverancier.

`