Aan het laden...
Sinds 2002 altijd voordelige energie voor jou.

Energiedirect.nl levert al sinds 2002 gas en licht en behoort tot de goedkopere energieleveranciers van Nederland. Op energiedirect.nl kun je eenvoudig en snel je gas- en lichtverbruik berekenen en zien hoeveel je kunt besparen. Ben je op zoek naar een waterleverancier? Doe dan een aanvraag bij een bedrijf in je eigen regio.

Gas en licht kosten 2016.

Een gemiddeld huishouden van 2 personen in Nederland heeft een verbruik van 1.440 m3 gas en 3.340 kWh stroom per jaar. Afhankelijk van het type woning, het bouwjaar en het aantal bewoners neemt het verbruik en de kosten toe of af. Op onze gasverbruik en stroomverbruik pagina’s kun je makkelijk zelf berekenen wat het verbruik is in je eigen situatie.

Daarnaast kun je met onze vergelijkingstool snel de gas- en lichtprijzen vergelijken met andere leveranciers. Ga je voor duurzame energie, kies dan voor onze groene stroom.. Bekijk snel hoeveel je kunt besparen met stroom en gas van energiedirect.nl.

Waarom energiedirect.nl?

  • Overstappen is bij energiedirect.nl snel en eenvoudig geregeld.
  • Altijd 14 dagen bedenktijd.
  • Scherpe tarieven, ook voor vaste klanten.

Energiedirect.nl behoort al jaren tot de goedkope energieleveranciers van Nederland. Zowel nieuwe als vaste klanten profiteren van goedkope energie. Doordat onze klanten alle energiezaken zelf eenvoudig online regelen, kunnen wij onze energietarieven laag houden. Inmiddels maken ruim 350.000 mensen dagelijks gebruik van onze goedkope energie.

Bekijk onze producten
Gas en licht van energiedirect.nl width=