Gefeliciteerd, ook jij kunt isoleren!

Jouw huis is geschikt voor spouwmuurisolatie. Ook jij kunt dus flink besparen op je energiekosten.

  • De makkelijkste manier om energie te besparen.
  • Topkwaliteit isolatie in 1 dag geregeld.
  • Standaard met 10 jaar garantie op het isolatiemateriaal.

Start met besparen!

Door spouwmuurisolatie voelt je huis comfortabel aan. En je bespaart tot wel 30% op je stookkosten. Lekker voor je portemonnee, maar je helpt er ook het milieu mee. Bovendien draagt isolatie bij aan het verbeteren van het energielabel van je huis. Groen bezig!

Zo werkt spouwmuurisolatie.

Je spouwmuren isoleren is een fluitje van een cent. Het isolatiemateriaal wordt van buiten in je woning gespoten. Dit doet onze partner Nederland Isoleert door het boren van gaten in de voegen van de buitenmuur. Nadat het isolatiemateriaal in de spouw is gespoten, worden de gaten weer netjes dichtgemaakt. Je ziet er niets meer van. Zonder poepas in 1 dag geregeld!

Kies voor kwaliteit met glaswol.

Glaswol is een hoogwaardig en duurzaam isolatiemateriaal. Het is van hoge kwaliteit. En dat garanderen we met een standaard garantie van 10 jaar op alle producteigenschappen. Na de isolatie voelt je huis aangenaam en comfortabel. Het beschermt zowel tegen kou als tegen hitte, maar ook tegen vocht van buitenaf. Echt top. 

Snel terugverdiend.

Spouwmuurisolatie is de makkelijkste manier om energie te besparen. Je bespaart tot wel 30% op je stookkosten. Dit betekent dat je gemiddeld binnen 4 jaar je investering al hebt terugverdiend. Sneller nog dan bij zonnepanelen. Makkelijk zat.

Topkwaliteit muurisolatie. Binnen 1 dag geregeld.

Met onze vaste lage prijs en isolatie binnen 1 dag maken we spouwmuurisolatie wel heel gemakkelijk!

Bevestiging.

Je ontvangt van ons een e-mail ter bevestiging van je aanvraag om je spouwmuren te laten isoleren.

Welkomstmail.

Je ontvangt binnen 2 werkdagen een welkomstmail van onze partner Nederland Isoleert. Vervolgens maak je online met hen een afspraak bij jou thuis. Zij doen dan een check of jouw muren inderdaad geschikt zijn. Zo ja, dan ontvang je een offerte op maat.

Isolatie.

Na jouw akkoord op de offerte maakt Nederland Isoleert een afspraak voor de isolatie. Deze is binnen 1 dag geregeld. Van buitenaf, dus geen troep in huis. Alles wordt daarna weer netjes dichtgemaakt en opgeruimd.

Besparen.

Je muren zijn geïsoleerd. Je ziet er niets meer van, maar merkt er des te meer van. Vooral in je portemonnee.

Ook handig om te weten over spouwmuurisolatie.

Nog vragen of op zoek naar meer info over het isoleren van je muren? Hieronder vind je antwoorden waar we onze klanten vaak mee helpen.