We gaan direct voor je aan de slag.

Bedankt voor je offerte aanvraag. De eerste stap naar een comfortabel huis is hiermee gezet. En dat niet alleen. Omdat je gaat besparen op je stookkosten is dat goed voor het milieu én je portemonnee. Hieronder zie je wat we nu voor je gaan doen en wanneer.

Bevestiging.

Je ontvangt van ons een e-mail ter bevestiging van je aanvraag om je spouwmuren te laten isoleren.

Welkomstmail.

Je ontvangt binnen 2 werkdagen een welkomstmail van onze partner Nederland Isoleert. Vervolgens maak je online met hen een afspraak bij jou thuis. Zij doen dan een check of jouw muren inderdaad geschikt zijn. Zo ja, dan ontvang je een offerte op maat.

Isolatie.

Na jouw akkoord op de offerte maakt Nederland Isoleert een afspraak voor de isolatie. Deze is binnen 1 dag geregeld. Van buitenaf, dus geen troep in huis. Alles wordt daarna weer netjes dichtgemaakt en opgeruimd.

Besparen.

Je muren zijn geïsoleerd. Je ziet er niets meer van, maar merkt er des te meer van. Vooral in je portemonnee.

Lekker shinen met je eigen zonnepanelen.

Bespaar nog meer op je energierekening met groene stroom van je eigen zonnepanelen. Word je blij van. En met een overzichtelijk aanbod, een scherpe prijs en supersnelle installatie ook nog eens simpel en zonder gedoe geregeld. Zonnig vooruitzicht toch?

offerte zonnepanelen
je eigen zonnepanelen bij energiedirect.nl

Voordelige groene stroom en gas zonder poespas.

Bij energiedirect.nl geloven wij dat het regelen van je energie eenvoudiger en voordeliger kan. We voegen de daad bij het woord. Al sinds 2002, dag in dag uit. En dat levert jou direct veel voordeel op. En ons blije en tevreden klanten. Mooi toch?