Aan het laden...
Sinds 2002 altijd voordelige energie voor jou.

Het laatste energienieuws vind je hier

algemene-voorwaarden-beter-leesbaar
31 Mar 2017

algemene-voorwaarden-beter-leesbaar


Algemene Voorwaarden beter leesbaar.

Per 1 april 2017 veranderen de Algemene Voorwaarden voor de levering van stroom en gas. Dit geldt niet alleen voor klanten van energiedirect.nl, maar voor iedereen met een energieleverancier die is aangesloten bij Energie Nederland. Het besluit om deze Algemene Voorwaarden aan te passen is dan ook genomen tussen de aangesloten leveranciers van Energie Nederland, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.

De wijzigingen zorgen ervoor dat de Algemene Voorwaarden beter leesbaar zijn en hierdoor ook beter voor iedereen te begrijpen. De veranderingen gelden zowel voor bestaande als nieuwe klanten. Dat is wel zo helder. Wil je het contract voortijdig beëindigen omdat de Algemene Voorwaarden wijzigen, dan bestaat de mogelijkheid dat we een opzegvergoeding in rekening brengen. Bekijk hiervoor de contractvoorwaarden van je opzegtermijn in Mijn energiedirect.nl.

Vragen?

Heb je hierover nog vragen, dan kun via Facebook of Twitter contact met ons opnemen. Je kunt ons ook bellen op 0900 - 3347328 (€ 0,70 per gesprek, plus je gebruikelijke belkosten). We zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 - 16.00 uur.


Terug naar het nieuwsoverzicht