Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.

Oeps...

Op dit moment is PSV Energie helaas niet verkrijgbaar. Bekijk ons huidige aanbod en ontdek welk ander product bij jou past.

PSV Energie: ontwikkeld door en voor PSV supporters.

PSV Energie: uit eendracht geboren.

Energiedirect.nl en PSV zijn uit hetzelfde hout zijn gesneden. Lekker direct en zonder poespas. Zo zijn wij. Want stroom en gas is stroom en gas. En bij voetbal moet je scoren. Moeilijker is het niet. Daarom zijn wij de trotse rugsponsor van PSV. We zijn er voor jou, we zijn er voor de club. Als PSV fan krijg je bij ons extra voordeel. PSV Energie is uit eendracht geboren. Ontwikkeld voor en door PSV supporters met scherpe tarieven en boordevol exclusieve PSV extra´s. Da´s echt lekker!

PSV Energie: cashback of PSV tegoed + PSV Extra's.

Korting in fanstore met PSV Energie

Altijd 10% korting in de PSV FANstore.

Ontvang altijd 10% korting in de PSV Fanstore met je PSV energie kortingspas. Verwen jezelf met nieuwe voetbalschoenen, kleding of bal en profiteer van extra korting! De kortingspas krijg je binnen twee weken automatisch thuisgestuurd. Veel shopplezier!
Groene stroom en gas bij PSV Energie

Exclusieve PSV acties en belevenissen.

Speciaal voor jou organiseren we regelmatig winacties waarbij je kans maakt op tickets, clinics en meet & greets. Ook lanceren we ieder jaar de PSV Kersttrui en organiseren we een gezellige Pubquiz met (oud) PSV spelers. Kortom: met PSV Energie maak je kans op unieke PSV acties en belevenissen voor alle leeftijden. Kijk op onze actiepagina of op onze facebookpagina welke acties we nog meer organiseren!

Pak je cashback of PSV tegoed.

Met PSV Energie krijg je groene stroom en gas tegen onze scherpste tarieven. Je kunt kiezen uit 3 pakketten: Groene stroom en gas 1 of 2 jaar met cashback of 1 jaar met PSV tegoed. Daar bovenop krijg je altijd 10% korting in de PSV FANstore en maak je kans op unieke PSV belevenissen. Klinkt goed toch? Alles is eenvoudig online te regelen en lekker overzichtelijk. Zo houden we de prijs laag.

PSV Energie is eendracht: de fans, de club en energiedirect.nl.

We geloven dat dingen slimmer kunnen door gebruik te maken van elkaar. Van eendracht. Dat doet de club door zijn team goed op te stellen en dat doen de supporters die als één front achter de club staan. Ze strijden mee door weer en wind. Energiedirect.nl doet het samen met de club en de supporters. Supporters geven ons inspiratie en de club helpt ons in de realisatie. Dat zie je terug in PSV Energie: groene stroom en gas tegen hele scherpe tarieven met PSV extra´s voor een maximale voetbalbeleving. Dat scoort.

Ook handig om te weten over PSV Energie.