We zijn een ondernemende online speler en voelen ons sponsor van heel PSV. De match met PSV eSports is dan snel gemaakt.

Samen zijn we de challenger in de eDivisie.

PSV ontwikkelt zich binnen eSports met passie. En daar dragen wij graag ons steentje aan bij. De uitdaging is voor ons een gamecontroller: aanpakken en knallen!

Energiedirect.nl & PSV eSports.

Digitaal een balletje trappen wordt steeds belangrijker. En wie de (voetbal)schoen past trekke hem aan. Daarom is energiedirect.nl de eerste sponsor van PSV eSports.

PSV eSports in de eDivisie.

De eDivisie is dé eSports competitie voor de Eredivisieclubs. Achttien clubs strijden viruteel om het kampioenschap in FIFA 18. De deelnemer namens PSV is Ali Riza Aygün.

PSV eSports YouTube kanaal.

Volg je het PSV eSports YouTube kanaal al? PSV eSports spelers Romal en Ali Riza houden daar je op hoogte van alles wat zij meemaken in de eSports wereld.

Kijk op YouTube

De EnergyBattle. Game on!

Romal Abdi en Ali Riza Aygun dagen namens ons de eSporters van de andere eredivisieclubs met een energieleverancier als hoofdsponsor uit in de EnergyBattle.

PSV Energie is ontwikkeld door en voor PSV supporters. Met scherpe tarieven en boordevol exclusieve extra's.

  • Gratis het shirt van PSV.

  • Inclusief speciale PSV Extra's.

  • 10% korting in de FANstore.

Ook handig om te weten.

Nog vragen of op zoek naar meer info? Dat kan. Hieronder vind je een aantal antwoorden waar we onze klanten vaak mee helpen.