Aan het laden...
Sinds 2002 altijd voordelige energie voor jou.
Vrouwen hebben net zoveel verstand van voetbal.

"Ik merk geen verschil tussen de vrouwelijke en mannelijke supporters. Vrouwen gaan net zo hard te keer als mannen hoor! En misschien dat de mannen daar anders over denken, maar vrouwen hebben ook net zo veel verstand van voetbal. We lopen er misschien wat minder mee te koop. 15 jaar geleden zag je niet zo veel vrouwelijke supporters. Nu is de verdeling man vrouw echt wel gelijk. Zeker in het vak waar ik met mijn zoon Arjen zit, de Family Corner."

PSV is echt van ons samen. Dat is zo mooi.

Ook de liefde voor de club gaat bij vrouwen net zo ver als bij mannen. Dat bewijst de Veghelse Marcia wel. Al van kinds af aan houdt ze van PSV. En dat gaat volgens haar ook nooit meer over. “Eenmaal in je hart, gaat het er nooit meer uit”, aldus Marcia. Er is geen thuiswedstrijd die ze overslaat samen met zoon Arjen. Als alleenstaande moeder en met een kwakkelende gezondheid heeft Marcia het niet gemakkelijk. PSV is dan ook een uitlaatklep en steun. Even geen zorgen aan het hoofd en gezellig samenzijn met vrienden.

Hechte vriendenclub door liefde voor PSV.

Marcia is al van jongs af aan PSV-fan. Thuis keek ze samen met haar vader naar Studio Sport. Haar vader was voor de ‘verkeerde’ club, maar toch denkt Marcia met plezier terug aan die tijd. Waarom ze als een blok voor PSV viel kan Marcia niet uitleggen. “Het is een gevoel. En ja Brabant hè. Dat is toch allemaal wat gemoedelijker.” De mensen die Marcia via PSV heeft leren kennen zijn nu vrienden voor het leven. Het is een hechte vriendenclub die elkaar ook buiten de wedstrijden ziet. En nee dan wordt er niet alleen over PSV gepraat.

Kei leuk om dit samen met Arjen allemaal mee te maken.

Buiten de wedstrijden om is Marcia ook druk met PSV. Ze probeert een paar keer per maand naar de Herdgang te gaan. Met een aantal vrienden beheert ze de facebookpagina PSV vrienden, waarop wedstrijdverslagen en nieuws rond PSV, jong PSV en PSV vrouwen te lezen zijn. Marcia probeert Arjen aan alle activiteiten die door en rondom PSV worden georganiseerd mee te laten doen. Dat is soms best lastig als je niet zo veel te besteden hebt, maar ze wil Arjen die ervaring geven.

De ontmoeting met Arjen Robben was onvergetelijk.

Arjen en Marcia staan zowat met alle spelers op de foto. Maar de meest dierbare is toch wel die met Arjen Robben. Marcia vernoemde haar zoon niet voor niets naar de oud PSV-er. “Voorafgaand aan de Champions League wedstrijd thuis tegen Bayern München, dacht ik: het is nu of nooit. Ik wist dat de uitploeg op maandag altijd traint in het PSV-stadion. Ik ben er toen op goed geluk met Arjen naar toe gegaan. Ik ben de steward die de ontmoeting toen heeft geregeld eeuwig dankbaar.”

PSV ENERGIE.

ONZE BESTE DEAL SPECIAAL
VOOR PSV SUPPORTERS.

Met PSV Energie krijg je scherpe tarieven én ontvang je gratis het nieuwe shirt van PSV. Gedurende de looptijd van je contract maak je ook nog eens kans op exclusieve PSV extra’s. Zo doen we dat. Bekijk jouw scherpe aanbod in drie stappen.

Het wordt een geweldig seizoen. Echt wel.

Een nieuw seizoen. Een nieuwe sponsor. Een nieuw shirt. Wennen, dat is logisch. Trots en vol energie maken we er samen een fantastisch seizoen van. Dat gaat lukken. Hoe dan ook.

Vraag en antwoord

Waarom sponsort energiedirect.nl PSV
Wij willen dat heel Nederland onze directe aanpak zonder poespas leert kennen. De sponsoring van PSV helpt ons bij het krijgen van naamsbekendheid. Door onze naamsbekendheid te vergroten en daardoor meer klanten te krijgen kunnen we onze scherpe tarieven blijven garanderen. Zo moeilijk is het niet.
Waarom juist PSV?
Heel simpel, omdat energiedirect.nl en PSV uit hetzelfde hout zijn gesneden. Lekker direct en zonder poespas. Zo zijn wij. Want stroom en gas is stroom en gas. En bij voetbal moet je scoren. Moeilijker is het niet. Daarom zijn wij de trotse hoofdsponsor van PSV. Punt uit.
Gaan de tarieven nu omhoog?
Nee, juist niet. We krijgen meer naamsbekendheid nu onze naam op de shirts van PSV staat. Hoe meer mensen weten van onze directe en no-nonsense manier van energie leveren, hoe meer klanten we krijgen. En door meer klanten kunnen we onze scherpe tarieven blijven garanderen. Eerlijk is eerlijk.
Wat houdt de actie in?
* 2-jarig contract: je ontvangt een PSV-wedstrijdshirt en € 50,- fanstore shoptegoed

* 3-jarig contract: je ontvangt een PSV wedstrijdshirt en €100,- fanstore shoptegoed
Hoe maak ik gebruik van de speciale PSV-actie?
Ga naar www.energiedirect.nl/psv en vul je gegevens in en bekijk binnen 3 stappen jouw scherpe aanbod.
Kunnen bestaande klanten ook van de actie gebruik maken?
Ja, deze actie geldt ook voor bestaande klanten. Zodra je contract verlengbaar is, profiteer ook jij van een scherpe PSV deal. Zo doen we dat.
Wanneer ontvang ik mijn shirt?
Na afloop van de wettelijke afkoeltermijn van twee weken, ontvang je binnen 2 weken een cadeaukaart. Op deze kaart staat een tegoed ter waarde van het wedstrijdshirt (85 euro) plus het eventuele extra Fanstore tegoed van €50,- of €100,-. De kaart is geldig tot 1 juli 2018. Je gebruikt de kaart in de Fanstore van PSV in het Philips Stadion of online via de webshop van PSV via www.psvfanstore.nl. Niet al het tegoed hoeft direct besteed te worden. Dit kan in meerdere stappen.
Wat gebeurt er nadat ik me bij energiedirect.nl heb aangemeld?
Wij regelen alles voor je en houden je steeds op de hoogte via e-mail en sms. Je hebt 14 dagen bedenktijd. Daarna ontvang je binnen 2 weken jouw PSV-cadeaukaart. Hiermee bestel je zelf je shirt in de PSV fanstore. Je cadeaukaart is geldig tot 1 juli 2018.