Aan het laden...
Sinds 2002 altijd voordelige energie voor jou.
Meer verstand van supporters dan van voetbal.

Bij John draait alles om PSV. Hij is er meer dan 16 uur per week als steward druk mee bezig. Vrijwillig. Maar verstand van voetbal heeft hij niet echt. Hij houdt van PSV vanwege de supporters en de ambiance in het stadion. Hij haalt zijn voldoening niet uit een goed gespeelde wedstrijd, maar uit een strakke organisatie en gezellige sfeer. Daar wordt hij blij van. Al 23 jaar.

Steeds meer regels en verantwoordelijkheden.

Als werknemer van Philips kreeg John een seizoenkaart. Hoewel hij niets met voetbal had, ging hij regelmatig naar een wedstrijd. Gegrepen door de sfeer in het stadion, besloot hij zich op te geven als steward. In de loop van de jaren zijn de taken en verantwoordelijkheden van een steward behoorlijk veranderd. “Vroeger controleerde je alleen de entreekaartjes en kon je op de tribune de wedstrijd kijken. Nu zijn er veel meer regels en ben je meer bezig met wat zich in het stadion rondom de wedstrijd afspeelt.”

Dankbaar voor werk.

Na 23 jaar is John een bekend gezicht bij PSV. Hij kent ieder hoekje en gaatje van het stadion, de medewerkers, supporters, journalisten, staff en spelers. Vanwege zijn kennis en ervaring wordt hij als ‘manusje van alles’ ingezet. Hij begeleidt o.a. journalisten tijdens wedstrijden, zet alles klaar en is bij alle trainingen op de Herdgang. Hij beseft dat mensen daar jaloers op zijn. “Sommige vrijwilligers hebben nog nooit een speler van dichtbij geroken. Terwijl ik ze haast dagelijks zie. Ik ben daar iedere dag dankbaar voor.”

Gezichten verraden hoe de wedstrijd verloopt.

John is super gefocust als hij aan het werk is. “Ik zie alles. Vaak nog voordat er iets gebeurd. Ik heb de glazen schuifdeuren bij de entree er al twee keer bijna uitgelopen. Ik sjouw gewoon door en was zo bezig met mijn werk dat ik de deuren vergat. Ik wil graag dat alles goed gaat. Als dat een keer niet lukt heb ik daar ook echt een paar dagen last van.” Van de wedstrijden ziet hij vaak niets. Maar dat vindt John geen probleem. “Ik kijk liever naar de supporters. Ik zie precies aan hun gezichten hoe de wedstrijd verloopt. Prachtig die uitdrukkingen, net toneel.”

Een dansje voor het kampioenschap.

Toen PSV landskampioen werd deed hij een vreugdedansje. “Wat een emotie, ook voor die jongens. Zo onverwacht ook. “ John doet zijn dansje ook dit jaar weer. Ze worden gewoon weer kampioen, daar bestaat bij hem geen twijfel over.

NIEUW CONTRACT.
NIEUW SHIRT.

ZO DOEN WE DAT.

Sluit je een nieuw contract bij energiedirect.nl dan ontvang je gratis het nieuwe shirt van PSV. Zo doen we dat. Maak razendsnel online gebruik van de PSV-actie. Bekijk jouw scherpe aanbod in drie stappen.

Het wordt een geweldig seizoen. Echt wel.

Een nieuw seizoen. Een nieuwe sponsor. Een nieuw shirt. Wennen, dat is logisch. Trots en vol energie maken we er samen een fantastisch seizoen van. Dat gaat lukken. Hoe dan ook.

Vraag en antwoord

Waarom sponsort energiedirect.nl PSV
Wij willen dat heel Nederland onze directe aanpak zonder poespas leert kennen. De sponsoring van PSV helpt ons bij het krijgen van naamsbekendheid. Door onze naamsbekendheid te vergroten en daardoor meer klanten te krijgen kunnen we onze scherpe tarieven blijven garanderen. Zo moeilijk is het niet.
Waarom juist PSV?
Heel simpel, omdat energiedirect.nl en PSV uit hetzelfde hout zijn gesneden. Lekker direct en zonder poespas. Zo zijn wij. Want stroom en gas is stroom en gas. En bij voetbal moet je scoren. Moeilijker is het niet. Daarom zijn wij de trotse hoofdsponsor van PSV. Punt uit.
Gaan de tarieven nu omhoog?
Nee, juist niet. We krijgen meer naamsbekendheid nu onze naam op de shirts van PSV staat. Hoe meer mensen weten van onze directe en no-nonsense manier van energie leveren, hoe meer klanten we krijgen. En door meer klanten kunnen we onze scherpe tarieven blijven garanderen. Eerlijk is eerlijk.
Wat houdt de actie in?
* 2-jarig contract: je ontvangt een PSV-wedstrijdshirt en € 50,- fanstore shoptegoed

* 3-jarig contract: je ontvangt een PSV wedstrijdshirt en €100,- fanstore shoptegoed
Hoe maak ik gebruik van de speciale PSV-actie?
Ga naar www.energiedirect.nl/psv en vul je gegevens in en bekijk binnen 3 stappen jouw scherpe aanbod.
Kunnen bestaande klanten ook van de actie gebruik maken?
Ja, deze actie geldt ook voor bestaande klanten, want bij energiedirect.nl maken we geen verschil tussen bestaande en nieuwe klanten. Zodra je contract verlengbaar is, profiteer ook jij van dezelfde scherpe tarieven. Zo doen we dat.
Wanneer ontvang ik mijn shirt?
Na afloop van de wettelijke afkoeltermijn van twee weken, ontvang je binnen 2 weken een cadeaukaart. Op deze kaart staat een tegoed ter waarde van het wedstrijdshirt (85 euro) plus het eventuele extra Fanstore tegoed van €50,- of €100,-. De kaart is geldig tot 1 juli 2018. Je gebruikt de kaart in de Fanstore van PSV in het Philips Stadion of online via de webshop van PSV via www.psvfanstore.nl. Niet al het tegoed hoeft direct besteed te worden. Dit kan in meerdere stappen.
Wat gebeurt er nadat ik me bij energiedirect.nl heb aangemeld?
Wij regelen alles voor je en houden je steeds op de hoogte via e-mail en sms. Je hebt 14 dagen bedenktijd. Daarna ontvang je binnen 2 weken jouw PSV-cadeaukaart. Hiermee bestel je zelf je shirt in de PSV fanstore. Je cadeaukaart is geldig tot 1 juli 2018.